Російські телеканали отримали темники щодо «київської хунти»?

14 Вересня 2014
9750
14 Вересня 2014
16:07

Російські телеканали отримали темники щодо «київської хунти»?

9750
Російські телеканали отримали темники щодо «київської хунти»?

Російські телеканали перестали згадувати про нову українську владу у випусках новин. Про це з посиланням на дані моніторингу «Медіалогія» повідомляє журналіст «Эха Москвы» Володимир Варфоломеєв.

 

«Російскі телеканали дружно, буквально за день, забули про київську "хунту". Згадування про неї повністю з никло з новин "Первого канала", "России", НТВ, ТВЦ, РЕН и "Пятого". Санкції та ціни на нафту, звісно, ні до чого», - зазначив журналіст на своїй сторінці у Facebook.

 


 

«Медіалогія» автоматично підраховує кількість згадування заданих слів у випусках новин.

 

Як пише Newsru.com, кілька днів тому у Facebook з'явилися (неперевірені. - ТК) дані про те, що на ВГТРК надійшли нові темники, які в Росії називають «блоками». Так, президента України Петра Порошенка нібито заборонили називати «злочинцем», як і показувати відео з екс-«міністром» оборони «ДНР» Ігорем Стрєлковим.

 

«Хунтою» нову українську владу російські тележурналісти почали називати після втечі з країни екс-президента Віктора Януковича. Сепаратистів на Сході та на Півдні України вони звуть «ополченцями», «ДНР» - «проголошеною», а представників українських ЗМІ - «терористами».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду