Віктор Марущенко хоче видати випуск «5,6» коштом громадськості

13 Квітня 2013
16676
13 Квітня 2013
21:55

Віктор Марущенко хоче видати випуск «5,6» коштом громадськості

16676
Віктор Марущенко хоче видати випуск «5,6» коштом громадськості

Редакція журналу про фотографію «5,6», видавцем якого є «Школа фотографії Віктора Марущенка» хоче видати черговий номер за громадські кошти.

 

Як розповів на своїй сторінці у Facebook засновник видання Віктор Марущенко, цей номер повністю формується в США і редагується американським фотографом і педагогом Сашею Руденські. Його авторами є українські та американські автори, а темою - Україна.


З огляду на фінансову ситуацію, всі учасники творчого процесу від гонорарів  відмовилися. Оплати потребує лише макетування (4000 грн) та друк журналу (31 070 грн).

 
Перша презентація запланована на 23 травня в Києві у присутності редактора номери Саші Руденські. Представлять цей номер і в інших містах України та США.

 

З проханням щодо збору коштів, Віктор Марущенко звернувся насамперед до своїх друзів у Facebоok. Реквізити для перерахунку коштів зазначено тут.

 

«5.6» - єдиний журнал про арт-фотографію в Україні. Видається з лютого 2010 року. Видання не є комерційним і розповсюджується безкоштовно в галереях, виставкових залах, посольствах і за адресною розсилкою.


«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16676
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гелиос-44
4030 дн. тому
Когда-то , давненько, видел первый номер . Больше не хочется.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду