detector.media
13.04.2013 21:55
Віктор Марущенко хоче видати випуск «5,6» коштом громадськості
Віктор Марущенко хоче видати випуск «5,6» коштом громадськості

Редакція журналу про фотографію «5,6», видавцем якого є «Школа фотографії Віктора Марущенка» хоче видати черговий номер за громадські кошти.

 

Як розповів на своїй сторінці у Facebook засновник видання Віктор Марущенко, цей номер повністю формується в США і редагується американським фотографом і педагогом Сашею Руденські. Його авторами є українські та американські автори, а темою - Україна.


З огляду на фінансову ситуацію, всі учасники творчого процесу від гонорарів  відмовилися. Оплати потребує лише макетування (4000 грн) та друк журналу (31 070 грн).

 
Перша презентація запланована на 23 травня в Києві у присутності редактора номери Саші Руденські. Представлять цей номер і в інших містах України та США.

 

З проханням щодо збору коштів, Віктор Марущенко звернувся насамперед до своїх друзів у Facebоok. Реквізити для перерахунку коштів зазначено тут.

 

«5.6» - єдиний журнал про арт-фотографію в Україні. Видається з лютого 2010 року. Видання не є комерційним і розповсюджується безкоштовно в галереях, виставкових залах, посольствах і за адресною розсилкою.


«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY