Медіа hromadske запустило продакшн повного циклу

Медіа hromadske запустило продакшн повного циклу

14 Жовтня 2024
336
14 Жовтня 2024
20:45

Медіа hromadske запустило продакшн повного циклу

336
Серед форматів, які реалізовуватиме продакшн hro.pro, — документальні фільми, соціальні історії, репортажі, звітні відео, інтерв'ю, подкасти, освітні проєкти, панельні дискусії, студійні формати та інші проєкти «під ключ».
Медіа hromadske запустило продакшн повного циклу
Медіа hromadske запустило продакшн повного циклу

Українське медіа hromadske запустило продакшн повного циклу hro.pro, який працюватиме над документальними фільмами й різноформатними відеопроєктами для hromadske й партнерів. Про це повідомила комунікаційна команда видання.

У межах напряму працюватимуть з відеопроєктами за принципом «on demand» («за запитом»), розробляючи ексклюзивний контент.

«Для нас важливо розповідати історії із сенсами, дотримуючись традиційних стандартів нашого медіа. У межах продакшну ми плануємо створювати як великі документальні проєкти, так і короткі динамічні формати. Серед наших партнерів — медіакомпанії, громадські організації, соціально відповідальні бізнеси», — розповів голова продакшну Олексій Хорошенький.

Серед форматів, які реалізовуватиме продакшн, — документальні фільми, соціальні історії, репортажі, звітні відео, інтерв'ю, подкасти, освітні проєкти, панельні дискусії, студійні формати та інші проєкти «під ключ». Над роботами працює команда фахівців у сфері медіа та виробництва відеоконтенту. 

«Ми працюємо зі значною низкою відеоформатів, реалізуючи повний цикл виробництва та роботи з проєктами на етапах розроблення, підготовчого періоду, знімального періоду в різних містах, постпродакшну. Кожен із форматів можливо адаптувати під різні майданчики розповсюдження, а також субтитрувати українською чи іноземною мовою», — йдеться на сайті hro.pro.

Фото: hromadske

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
336
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду