Літня Олімпіада-2024 стартує вже 26 липня у Парижі

Літня Олімпіада-2024 стартує вже 26 липня у Парижі

25 Липня 2024
556
25 Липня 2024
15:56

Літня Олімпіада-2024 стартує вже 26 липня у Парижі

556
Безкоштовна трансляція буде доступна на регіональних каналах Суспільного, каналі та вебсайті «Суспільне Спорт», а також на «Радіо Промінь».
Літня Олімпіада-2024 стартує вже 26 липня у Парижі
Літня Олімпіада-2024 стартує вже 26 липня у Парижі

У п'ятницю, 26 липня, в Парижі стартують літні Олімпійські ігри – 2024. Олімпіада триватиме до 11 серпня. Атлети змагатимуться у 32 видах спорту за 329 комплектів нагород.

Офіційне відкриття заплановане на 21:00. Делегації спортсменів від кожної країни пропливатимуть на човнах по річці Сена вздовж трибун для глядачів, які встановлять на березі. Ігри відкриє президент Франції Еммануель Макрон.

Пряма трансляція на Суспільному розпочнеться о 20:00.

Нагадаємо, що Суспільне є офіційним транслятором Олімпійських та Паралімпійських ігор 2024. Безкоштовні трансляції відбуватимуться на телеканалі «Суспільне Спорт», місцевих телеканалах Суспільного мовлення і сайті «Суспільне Спорт». Перший канал Суспільного мовлення покаже відкриття та закриття літніх Олімпійських ігор – 2024, а також щоденні інформаційно-аналітичні студії.

Окрім цього, трансляції будуть доступні на «Радіо Промінь». У випусках «Щоденників Олімпіади» о 10:30 анонсуватимуть змагальний день, о 17:30 розповідатимуть про проміжні підсумки змагального дня, а о 20:00 — підбиватимуть підсумки змагального дня. У радіоефірі також транслюватимуть матчі Олімпійської збірної з футболу.

Команія Samsung Electronics, яка є глобальним партнером Олімпійських та Паралімпійських ігор, у партнерстві з Міжнародним олімпійським комітетом та Олімпійськими мовними службами використає свої пристрої для трансляції паризької Олімпіади. Окрім цього, Megogo транслюватиме Олімпійські ігри – 2024 з коментарями українською мовою для низки спортивних змагань.

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
556
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду