Skvot випустила документальний серіал про українську рекламу

Skvot випустила документальний серіал про українську рекламу

13 Червня 2024
373
13 Червня 2024
15:26

Skvot випустила документальний серіал про українську рекламу

373
Прем’єра відбулась 12 червня у кінотеатрі «Жовтень» та на Youtube-каналі Skvot
Skvot випустила документальний серіал про українську рекламу
Skvot випустила документальний серіал про українську рекламу

Школа попкультури Skvot випустила документальний серіал про українську рекламу «Три в одному». Прем’єра відбулась 12 червня у кінотеатрі «Жовтень» та на Youtube-каналі Skvot.

«Ми хочемо, щоб історію української рекламної індустрії почули, адже це така ж частина попкультури, як музика чи кіно. Реклама передає дух часу, в якому ми живемо, відображає життя людини, її думки, потреби та проблеми», – розповідає співзасновниця Skvot Інна Чут.

Серіал складається з трьох серій. Перша з них отримала назву «Бізнес». Вона охоплює період від 1970-х і до сьогодення. У цьому епізоді Андрій Федорів, Денис Келеберденко, Ярослав Сердюк та інші важливі гравці українського рекламного ринку пояснюють, як від «реклами матраців по ТБ» ми дійшли до Каннських левів.

Реліз другого епізоду, який отримав назву «Держава», запланований на 26 червня. У ньому розкриють тему патріотичної реклами, співпраці креативу з державою та феномен зборів. А прем’єра третьої серії, «Люди», відбудеться 10 липня. У ній розкриють тему хейту та критики в рекламній індустрії.

«Головний інсайт, який ми відкрили для себе під час роботи над проєктом, полягає в тому, що рекламна індустрія – це не лише про красиві картинки та слогани. Це про людей, які щиро вірять у те, що вони роблять, і прагнуть зробити світ кращим. Серіал «Три в одному» – це не просто розповідь про рекламну індустрію. Це також історія про становлення великих бізнесів, які потужно проявили себе у складні часи», – додає Інна Чут.

Героями «Три в одному» стали: Михайло Федоров (Міністр цифрової трансформації України) Антон Дробович (Голова Українського інституту національної пам'яті), Ярослава Гресь (UNITED24), Костя Шнайдер (Saatchi&Saatchi), Олександр Гороховский (Dentsu, Karat), Сергій Малик та Інна Польшина (ANGRY), Денис Келеберденко (BBDO, креативний директор), Саша Жиляєв (Ponchyk Boy), Рома Гурбанов (TAKTIKA), Саша Дорогунцова (Banda), Анджей Яреб (BBDO), Ілля Ануфрієнко (Bickerstaff), Григорій Гурошев (The Unlimited Inc), Володимир Соболев (Onova Foundation, Ковальська), Ярослав Сердюк (BANDA), Андрій Федорів (FEDORIV), Дарія Червона (Тиловики), Віктор Шкурба (ISD Group), Віктор Ішков (CEO BBDO).

Нагадаємо, до 10 червня відбувається прийом заявок на перший креаторський фестиваль штучного інтелекту Megogo AI Festival

Читайте також: 

Фото: Skvot 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
373
Читайте також
24.08.2023 11:23
Юлія Поліковська
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду