Наталя Гуменюк: Я дізналася про переведення з повідомлення СтратКому

Наталя Гуменюк: Я дізналася про переведення з повідомлення СтратКому

6 Червня 2024
1289
6 Червня 2024
10:36

Наталя Гуменюк: Я дізналася про переведення з повідомлення СтратКому

1289
Ексречниця Сил оборони півдня каже, що деталей свого призначення поки не знає.
Наталя Гуменюк: Я дізналася про переведення з повідомлення СтратКому
Наталя Гуменюк: Я дізналася про переведення з повідомлення СтратКому

Колишня керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк поки не знає деталей свого нового призначення та майбутні повноваження. Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».

«Я дізналася про це тільки ці сторінки СтратКому і деталей я поки що ніяких не знаю», — сказала Гуменюк.

Нагадаємо, напередодні, 5 червня, стало відомо, що Наталію Гуменюк призначено заступницею начальника управління комунікацій Оперативного командування «Південь». Цю інформацію вона підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

Втім, уже цього ж дня ввечері Управління стратегічних комунікацій ЗСУ (СтратКом ЗСУ) повідомило у фейсбуці, що Наталію Гуменюк звільнили з посади заступниці начальника Управління комунікацій ОК «Південь» та перевели на посаду, яка не пов'язана із взаємодією з медіа.

Перед тим український Медіарух оприлюднив заяву з вимогою до військово-політичного керівництва країни звільнити Наталію Гуменюк з нової посади.

19 квітня цього року Наталію Гуменюк звільнили з посади керівниці Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України. Новим очільником став Дмитро Плетенчук.

Перед тим, 16 квітня, український Медіарух  оприлюднив спільну заяву, в якій звинуватив тоді ще керівницю Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк у забороні висвітлювати воєнні злочини Росії в зоні її відповідальності та закликав військове керівництво замінити її «на більш компетентну особу і не допускати її до будь-якого керування комунікаціями».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1289
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду