Сьогодні на каналі Megogo Live — прем’єра музичного проєкту «Чуйно»

Сьогодні на каналі Megogo Live — прем’єра музичного проєкту «Чуйно»

30 Травня 2024
376
30 Травня 2024
16:34

Сьогодні на каналі Megogo Live — прем’єра музичного проєкту «Чуйно»

376
Творці проєкту обіцяють глядачам напівакустичний формат виступів як відомих виконавців, так і початківців на українській музичній сцені.
Сьогодні на каналі Megogo Live — прем’єра музичного проєкту «Чуйно»
Сьогодні на каналі Megogo Live — прем’єра музичного проєкту «Чуйно»

Сьогодні, 30 травня, о 20:00 на каналі Megogo Live відбудеться премʼєра музичного проєкту «Чуйно». Про це «Детектор медіа» повідомила пресслужба медіаплатформи Megogo.

Проєкт виходитиме раз на місяць і презентуватиме виступи відомих українських виконавців, а також музикантів, що лише починають свій шлях на українській музичній сцені. Одною з «родзинок» «Чуйно» є те, що всі виступи зняті на території інноваційного парку UNIT.City в Києві.

«Під час виступів виконавці наживо виконують пісні в новому, атмосферному звучанні, маючи можливість взаємодіяти із публікою, поділитися цікавими історіями про свою творчість та анонсувати майбутні релізи та концерти», — йдеться в анонсі.

Героями першого епізоду «Чуйно» стануть музикант і саундпродюсер Пилип Коляденко, який презентує творчу спілку Phil It, а також співачка Roxolana.

Канал Megogo Live доступний для безкоштовного перегляду в Україні на платформі Megogo, а також у «Дія.ТБ» в застосунку «Дія». Всі епізоди проєкту будуть зʼявлятися на Megogo в розділі «Шоу» та на ютуб-каналі Megogo Live.

Крім цього, проєкт «Чуйно» буде перекладено жестовою мовою в рамках соціальної ініціативи Megogo «Дивись як чутно» для людей з порушенням слуху.

Нагадаємо, музично-розважальний канал Megogo Live розпочав роботу у 2018 році. Канал цілодобово транслює кліпи українських виконавців та створює власні шоу, а також відкриває нові імена в українському шоубізі. У 2022 році канал створив музичну премію Megogo Music Awards.

Читайте також:

Фото: пресслужба Megogo

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
376
Читайте також
26.01.2024 14:07
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду