Медіасервіс Megogo запускається на ринку Румунії

Медіасервіс Megogo запускається на ринку Румунії

2 Березня 2024
834
2 Березня 2024
17:21

Медіасервіс Megogo запускається на ринку Румунії

834
Український медіасервіс Megogo запускається на ринку Румунії. Це пʼятнадцятий ринок, де українська компанія надаватиме свої послуги.
Медіасервіс Megogo запускається на ринку Румунії
Медіасервіс Megogo запускається на ринку Румунії

Першочергово у Румунії сервіс сфокусується на онлайн-телебаченні з інтерактивними функціями, а також пропонуватиме бібліотеку з понад 1000 фільмів та мультфільмів, яка буде поповнюватись. 

Наразі для користувачів доступний пакет безкоштовного телебачення, а також платний пакет каналів Optim TV за ціною 14.99 лей з більш широким переліком – понад 100. Серед них популярні національні канали Kanal D, Romania TV, TraLaLa TV, TVR 1, National TV, TV1000, Viasat History, Epic Drama, Bollywood TV та інші. 

«Сьогодні ми робимо перший крок у Румунії, за яким стоять роки унікального досвіду роботи в Україні та світі, міцні стосунки з найбільшими міжнародними студіями Warner Bros., Disney, Paramount та іншими, а також місяці кропіткої роботи команди. Ми покладалися на досвід роботи на ринку Польщі. Зробили велику роботу з дослідження ринку та локалізації продукту: починаючи з мови інтерфейсу, врахування локальних вподобань, домовленостей з правовласниками, закінчуючи платіжними системами. Поступово будемо розширювати каталоги, тож слідкуйте за оновленнями», – розповідає Володимир Боровик,  засновник та СЕО медіасервісу Megogo. 

У Румунії за розвиток бізнесу відповідатиме Костянтин Пандела. Костянтин має більш ніж 15-річний досвід менеджера телевізійного бізнесу в румунській телевізійній індустрії. Раніше працював у компаніях Romtelecom, Telekom Romania та Orange Romania, які є провідними гравцями на румунському ринку. 

Додаток Megogo доступний у Румунії для завантаження у Google Play та App Store, на Smart ТV, та невдовзі – на ігрових консолях. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду