Під час ротації на Харківському напрямку загинула Ірина Цибух

Під час ротації на Харківському напрямку загинула Ірина Цибух

30 Травня 2024
13405
30 Травня 2024
11:38

Під час ротації на Харківському напрямку загинула Ірина Цибух

13405
Від 2015 року Ірина Цибух їздила на Донбас як військова парамедикиня.
Під час ротації на Харківському напрямку загинула Ірина Цибух
Під час ротації на Харківському напрямку загинула Ірина Цибух

Під час ротації на Харківському напрямку 29 травня загинула 25-річна менеджерка проєктів регіонального мовлення Суспільного та бойова медикиня добровольчого батальйону «Госпітальєри» Ірина Цибух.

Про це повідомляє Медичний добровольчий батальйон «Госпітальєри» у фейсбуку.

«Вчора під час ротації на Харківському напрямку не стало нашої Чеки — госпітальєрки Ірини Цибух. За кілька днів до свого дня народження», — йдеться у повідомленні.

З 2015 року Ірина їздила на Донбас як військова парамедикиня, була бойовою медикинею у складі добровольчого батальйону «Госпітальєри», який займається медичною евакуацією військових у гарячих точках на лінії фронту. Торік Ірина Цибух стала лавреаткою премії «УП 100. Сила жінок». 

16 листопада 2023 року, до Дня телебачення, радіо та зв’язку, Ірина Цибух отримала нагороду з рук Президента України Володимира Зеленського — орден «За заслуги».

Редакція «Детектора медіа» висловлює співчуття рідним, близьким та друзям Ірини, її колегам, побратимам і посестрам. 

Фото: фейсбук-сторінка Ірини Цибух

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13405
Читайте також
03.07.2024 20:06
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
3 525
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читачу
119 дн. тому
А що ще він міг написати, коли вона пішла суспільного ще дойого приходу в Олівець. І, взагалі, як він міг знати про її існування, коли цей небожитель в студіях і апаратних не з'являється, в коридорах, де ходять прості робітники, його і духом не видно.
читач
119 дн. тому
"Справжня, розумна, чесна, відверта… Дуже боляче…" - так написав голова правління суспільного Чернотицький. Більше в нього не знайшлося слів про свою співробітницю, яка була на полі бою, а він вдома на дивані. В цьому все суспільне.
браво
120 дн. тому
В титрах авторку назвали АТВОРКА
Олена
120 дн. тому
Коротенькі епітафії тим і цінні , що автори вкладають них душу. Саме душі не було в сюжеті. Все в стандартах Детектора.
цьому суспільному
120 дн. тому
Байдужість , особливо до співробітників -то головний принцип суспільного який вже багато років викохується в стінах Олівця.
це суспльне
120 дн. тому
Если оставить в стороне вопрос : насколько Ирину Цибух можно считать сотрудником Суспильного ,которая фактически с 2015 таковой не была , то видно , что Суспильне пытается примазаться к славе погибшей Героини .Но делает это в своей отвратительной манере неуча.Это видно по сегодняшнему сюжету , посвященному Ирине Цибух. Делала его стандартно-равнодушным голосом дежурная журналисточка , для кооторой главным было выпулемётить побольше слов , которые уже до этого можно было прочитать в других СМИ.Ни одной живой краски , ни интонационно , ни душевности -серяк. И показ ...Режиссёры не додумались выделить этот эпизод из тупого потока информации хотя бы паузой по окончании сюжета . Равнодушие...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду