У Харкові окупанти вдарили по друкарні видавництва Vivat

У Харкові окупанти вдарили по друкарні видавництва Vivat

23 Травня 2024
6586
23 Травня 2024
12:54

У Харкові окупанти вдарили по друкарні видавництва Vivat

6586
Відомо про загиблих працівників підприємства.
У Харкові окупанти вдарили по друкарні видавництва Vivat
У Харкові окупанти вдарили по друкарні видавництва Vivat

Російські окупанти 23 травня вдарили по цивільному підприємству, яке займається друком, повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов. 

«Попередньо — один загиблий, постраждали шість осіб. Є загоряння цеху з папером», — написав він.

ОНОВЛЕННЯ 14:39:

За повідомленням Харківської обласної прокуратури, на підприємстві загинуло семеро людей.

«23 травня, починаючи з 10:30, російська армія завдала серію ракетних ударів по Харкову та Люботину. В Основʼянському районі м. Харкова ворожі ракети влучили по території друкарні. Сталась масштабна пожежа. Сім людей загинули, ще 16 — травмовані. Всі постраждалі — працівники підприємства. Триває розбір завалів», — ідеться в повідомленні прокуратури.

За словами керівника облпрокуратури Олександра Фільчакова, в момент удару двома ракетами по підприємству там перебували понад 50 працівників, передає «Суспільне Харків».

«Сьогодні ворог завдав удару по типографії “Фактор-друк” у Харкові. Є загиблі і поранені. Важко про це писати без сліз. Співчуття рідним і близьким загиблих.

“Фактор-друк” — типографія, яка входить до групи компаній “Фактор”. Наше видавництво Vivat і книгарні Vivat — також входять до холдингу. Це один з найбільших типографських комплексів повного циклу у Європі, тож друкуються там не лише книжки видавництва Vivat, а й практично усіх українських видавництв», — повідомило на своїй сторінці у фейсбуці видавництво Vivat.

Читайте також: 

Фото: Zelenskiy / Official / Telegram

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6586
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду