ІМІ нагадав, де можуть працювати медійники в разі вимкнення електроенергії

ІМІ нагадав, де можуть працювати медійники в разі вимкнення електроенергії

8 Травня 2024
657
8 Травня 2024
15:56

ІМІ нагадав, де можуть працювати медійники в разі вимкнення електроенергії

657
Така можливість є в десяти регіональних хабах ІМІ «Медіабаза».
ІМІ нагадав, де можуть працювати медійники в разі вимкнення електроенергії
ІМІ нагадав, де можуть працювати медійники в разі вимкнення електроенергії

У звʼязку з імовірними відключеннями електроенергії через російські обстріли української енергосистеми Інститут масової інформації нагадує представникам преси, що вони можуть працювати в регіональних хабах ІМІ «Медіабаза». 

У регіональних хабах медійники можуть знайти місце для роботи з електрикою та безперебійним інтернетом. Також тут можна взяти в користування павербанки та інше обладнання. 

Медіабази ІМІ є в 11 регіонах України, однак хаб у Херсоні наразі працює лише як точка видавання обладнання. Щоб скористатися можливостями одного з хабів, необхідно написати відповідному координатору у фейсбуці:

Житомир — Оксана Трокоз;

Чернігів — Павло Пущенко;

Харків — Ольга Каплун;

Полтава — Надія Кучер;

Дніпро — Катерина Лисюк;

Запоріжжя — Наталія Виговська;

Кропивницький — Павло Лісниченко;

Миколаїв — Катерина Середа;

Херсон — Сергій Нікітенко;

Одеса — Сергій Нікітенко;

Суми — Альона Яцина.

За потреби можна звернутися безпосередньо до всеукраїнського координатора «Медіабаз» Павла Лісниченка за номером 050 594 20 58.

Також ІМІ запрошує медійників, які мають потребу в бронежилетах, касках, аптечках, павербанках або іншому обладнанні, звертатися до координатора медіабази у своєму регіоні або заповнити гугл-форму.

Нагадаємо, в ніч на 8 травня 2024 року російські війська завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА. Сили оборони знищили 59 повітряних цілей, зокрема 39 ракет та 21 БпЛА. Загалом противник застосував 76 засобів повітряного нападу — 55 ракет та 21 ударний безпілотник.

Внаслідок російських обстрілів пошкоджень зазнали обʼєкти енергетичної інфраструктури у Вінницькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській і Полтавській областях. Після цього в «Укренерго» заявили, що ввечері 8 травня можливі відключення електроенергії для промислових та побутових споживачів.

Читайте також: 

Ілюстрація: ІМІ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
657
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду