detector.media
Віра Крайня
29.03.2024 14:12
У Вірменії заблокували програми російського пропагандиста Соловйова
У Вірменії заблокували програми російського пропагандиста Соловйова
Рішення прийнято через неодноразові порушення міжурядового договору між Єреваном та Москвою у сфері масових комунікацій.

У Вірменії припинили показ авторських програм «Вечір з Володимиром Соловйовим» і «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим», що виходять в ефір на телеканалі «РТР-Планета». Про це оголосив заступник міністра високотехнологічної промисловості республіки Авет Погосян.

За його словами, програми заблокували через постійні порушення, зафіксовані останнім часом комісією з питань телебачення та радіо Вірменії.

«Рішення прийнято на основі постійних порушень статей 5 і 6 міжурядового договору між Вірменією та Росією про співробітництво у сфері масових комунікацій», — ідеться в повідомленні вірменського чиновника.

Ці статті документа передбачають, що сторони не повинні допускати втручання у внутрішньополітичне життя та виключають образливий зміст.

Нагадаємо, у грудні 2023 року вірменська комісія з питань телебачення та радіо відкликала на 30 днів ліцензію в ретранслятора пропагандистського радіо «Sputnik Вірменія» — радіостанції «Тоспа». Таке рішення ухвалили через передачу «П'ятниця з Тиграном Кеосаяном». На думку вірменського відомства, її автор припустився «іронічних і таких, що принижують честь і гідність країни та народу, висловлювань, не маючи на це морального права як іноземний громадянин».

Крім того, раніше повідомлялось, що російські пропагандистські токшоу та Z-канали у 2023 році різко втратили аудиторію. Зокрема, рейтинг шоу найпопулярнішого пропагандиста Володимира Соловйова впав у півтора раза.

Читайте також:

На фото — Володимир Соловйов

Фото: скриншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY