«ПлюсПлюс» покаже новий сезон мультсеріалу «Україна. Нескорені міста. Правдива історія»

15 Березня 2024
726
15 Березня 2024
18:53

«ПлюсПлюс» покаже новий сезон мультсеріалу «Україна. Нескорені міста. Правдива історія»

726
Анімаційний проєкт для дітей про українські міста, які постраждали під час війни Росії проти України, покажуть 18 березня.
«ПлюсПлюс» покаже новий сезон мультсеріалу «Україна. Нескорені міста. Правдива історія»

У понеділок, 18 березня, о 19:30 відбудеться телевізійна прем’єра на телеканалі «ПлюсПлюс» нового сезону дитячого мультсеріалу «Україна. Нескорені міста. Правдива історія». Про це «Детектору медіа» повідомила релізом пресслужба каналу.

«Анімаційний проєкт розповідає про українські міста, які постраждали під час війни. У 5-хвилинних епізодах йдеться про історичні пам'ятки в контексті сучасної реальності, що створює паралель між минулим і сьогоденням. У першій частині кожного епізоду головні герої мандрують містами, допомагаючи малечі зануритись у захопливий світ української історії та відчути героїзм минулого. У другій частині в легкій і доступній для дітей формі, уникаючи чутливих зображень, показано реалії заподіяної шкоди українським містам і культурним пам’яткам», — ідеться в пресрелізі.

У новому сезоні діти познайомляться з Маріуполем, Луганськом, Херсоном, Донецьком, а також з Автономною Республікою Крим. Перший сезон мультсеріалу, який транслювали у вересні 2023 року, розповідав про Київ, Одесу, Чернігів, Запоріжжя та Львів. Він доступний для перегляду на ютуб-платформі каналу.

Проєкт «Україна. Нескорені міста. Правдива історія» призначений для дітей віком від 6 до 12 років, а також для батьків та вчителів.

Цей проєкт, зазначають на каналі, підготовлено в рамках інформаційно-просвітницької кампанії з протидії дезінформації, що впроваджується «1+1 медіа» та Smart Angel у співпраці з експертними організаціями за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
726
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду