Іво Бобул стане першим гостем нового сезону програми Анастасії Даугуле «Моя історія»

Іво Бобул стане першим гостем нового сезону програми Анастасії Даугуле «Моя історія»

13 Березня 2024
1144
13 Березня 2024
19:23

Іво Бобул стане першим гостем нового сезону програми Анастасії Даугуле «Моя історія»

1144
Народний артист України розповість про свої мрії, життя в умовах повномасштабної війни, а також примирення та відновлену співпрацю з Лілією Сандулесою. Окрім цього, за словами Даугуле, вони торкнуться теми гендерних стереотипів та дискримінаційних уявлень щодо жінок.
Іво Бобул стане першим гостем нового сезону програми Анастасії Даугуле «Моя історія»
Іво Бобул стане першим гостем нового сезону програми Анастасії Даугуле «Моя історія»

З 17 березня в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» стартує новий сезон програми «Моя історія» авторки та ведучої Анастасії Даугуле, яка спілкуватиметься з артистами, співаками, спортсменами та волонтерами про те, як вони живуть і діють у часи великих випробувань. Відкриє новий сезон розмова з народним артистом України Іво Бобулом. Про це повідомила пресслужба телеканалу «Інтер».

«В Іво Бобула сьогодні триває друге творче народження. Його пісні — у колабораціях із творчою молоддю, у новому аранжуванні — мають мільйонні перегляди на різних майданчиках, від ютубу до тіктоку. Він поновив активну концертну діяльність, збирає повні зали. У цьому феномені спробуємо розібратися.

І, звісно, поговоримо про те, як він живе під час великої війни; як народний артист України у свої 70 років збирався до загону тероборони — захищати Україну зі зброєю в руках. Адже свого часу пан Іво займався пʼятиборством і вигравав змагання зі стрільби», — прокоментувала ведуча.

Вона анонсувала, що в інтерв'ю співак розповість про свої мрії, життя в умовах повномасштабної війни, а також примирення та відновлену співпрацю з Лілією Сандулесою. Окрім цього, Даугуле в розмові з Бобулом торкнеться теми гендерних стереотипів та дискримінаційних уявлень щодо жінок.

У квітні 2023 року артист дав інтерв'ю авторці і ведучій ютуб-каналу «Це ніхто не буде дивитись» Еммі Антонюк. У відповідь на запитання журналістки про те, що, на його думку, є найважливішим у стосунках між чоловіком і жінкою та чого він навчає свого сина, Іво Бобул висловив незадоволення сучасними жінками, зокрема назвав їх «меркантильними». 

«У студії програми обов’язково поговоримо і про "меркантильних жінок", куди ж без цього? Іво Бобул знайшов нове формулювання свого ставлення до жіноцтва і розповів про це», — зазначила Анастасія Даугуле.

Проєкт «Моя історія» виходитиме з 17 березня о 21:00 у неділю що два тижні в телемарафоні «Єдині новини».

Нагадаємо, 12 травня 2022 року низка українських медійників закликали президента Володимира Зеленського та міністра культури Олександра Ткаченка відсторонити від ефіру національних марафонів ведучих, котрі в минулому поширювали проросійську пропаганду. У заяві згадувалась, зокрема, й ведуча телеканалу «Інтер» Анастасія Даугуле.

У відповідь на це «Інтер» заявив, що Даугуле ніколи не працювала на телеканалах Віктора Медведчука та «ніколи не займалася політичною пропагандою». Мовник також зазначав, що не має «жодних сумнівів ні щодо її професіоналізму, ані щодо її проукраїнської громадянської позиції, яку Даугуле публічно неодноразово заявляла».

Сама ведуча назвала заяву медійників «полюванням на відьом».

Фото: «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1144
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду