detector.media
Юлія Поліковська
22.02.2024 09:52
На ютубі вийшов перший епізод документального серіалу «Військова»
На ютубі вийшов перший епізод документального серіалу «Військова»
Серіал презентували напередодні річниці повномасштабного російського вторгнення.

В Україні до другої річниці повномасштабного російського військового вторгнення презентували документальний серіал «Військова», в якому представлені реальні історії жінок, що стали на захист держави. Перший епізод серіалу, присвячений військовослужбовиці з позивним Fox виклали на ютубі. Про це повідомила FILM.UA Group, що створила серіал у співпраці із агенцією Brandly.

Проєкт має на меті допомогти глядачам краще зрозуміти мотивацію, переживання й почуття жінок, які пішли на військову службу.

«Ці сміливі героїні розкажуть нам, як ухвалили рішення долучитися до війська, яким було їхнє життя "до", як в умовах служби вони підтримують свій психологічний стан, про проблеми з дискримінацією жінки-військової. А також охопить багато інших тем, серед яких, безперечно, мужність, боротьба й відданість рідній країні», — зазначили у FILM.UA Group.

Головною героїнею першого випуску документального серіалу стала військова на позивний Fox. До служби вона була тренеркою з тайського боксу, чемпіонкою Європи, і власницею школи з тайського боксу. Зараз воює в складі 3-ої ОШБр в штурмовому підрозділі.

«Коли FOX йде з нами на штурм, то це +100 до сміливості і +100 до живучості», — говорять про неї у підзрозділі.

Нагадаємо, рух «Veteranka» запустив  подкаст «На рівні», у якому про власний досвід служби на найгарячіших напрямках розповідають військовослужбовиці різних спеціальностей.

Фото: скриншот / FILM.UA Group

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY