СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку

СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку

31 Грудня 2023
24347
31 Грудня 2023
20:55

СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку

24347
Та визнала, що не підтримує російської агресії проти України, і попросила вибачення в українців.
СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку
СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку

СБУ відшукала в горах російську блогерку і співачку Аліну Маслову.

Про це Суспільному повідомили власні джерела. Маслова, яка живе в Москві, приїхала святкувати Новий рік із сімʼєю в Карпатах.

«Під час спілкування з представниками Служби безпеки, Маслова визнала, що не підтримує російську агресію проти України. А тепер ще й просить вибачення перед українцями. Зараз правоохоронці видворяють її з України, тому Новий рік вже буде святкувати в Росії», — повідомили джерела Суспільному. 

Таку ж інформацію публікував у своїй соцмережі закарпатський журналіст Віталій Глагола.

Чи покинула Маслова Україну — на час написання новини невідомо.

Перед цим блогерка на своїй сторінці в інстаграмі повідомила, що приїхала із сім’єю на відпочинок, бо українські Карпати, як вона висловилась, — це ідеальне місце для відпустки.

Артистка розповіла, що на 30% має українське коріння, на 30% російське та ще на 30% молдовське. При цьому вона заявила, що любить Україну та Росію однаково і не хоче «розділяти цю любов через політичні дії». До того ж повномасштабне вторгнення окупантів вона називала «всією цією історією». 

«Я люблю і Україну, і Росію. У мене багато друзів в обох країнах. І через політичні дії я не хочу розділяти цю любов. Мені щиро шкода постраждалих, я допомагала біженцям на початку всієї цієї історії, але ніколи не проймала ніяку сторону. Я людина миру», — йшлося в її дописі. Маслова також повідомляла, що має український паспорт. 

У коментарях багато читачів залишали негативні відгуки про приїзд в Україну російської блогерки.

Аліна Маслова народилась у Тирасполі, столиці самопроголошеної і невизнаної «Придністровської Молдавської Республіки», де більшість жителів мають російське громадянство. Там проживає сім'я Маслової, яка й приїхала з нею відпочивати в Карпатах. Сама Маслова будує свою кар'єру в Москві.

Фото: скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24347
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правда
117 дн. тому
Какого хрена таможеники пускают эту мразь и ее родствеников из приднестровья в Украину.
Микола
117 дн. тому
Шльондра вона і в Африці шльондра.
Олександр
117 дн. тому
Якось дуже швидко Маслова перетворилась на Михайлову. Не зрозуміло!
Богдан.
117 дн. тому
Викинути шльондру на смітник.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду