detector.media
31.12.2023 20:55
СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку
СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку
Та визнала, що не підтримує російської агресії проти України, і попросила вибачення в українців.

СБУ відшукала в горах російську блогерку і співачку Аліну Маслову.

Про це Суспільному повідомили власні джерела. Маслова, яка живе в Москві, приїхала святкувати Новий рік із сімʼєю в Карпатах.

«Під час спілкування з представниками Служби безпеки, Маслова визнала, що не підтримує російську агресію проти України. А тепер ще й просить вибачення перед українцями. Зараз правоохоронці видворяють її з України, тому Новий рік вже буде святкувати в Росії», — повідомили джерела Суспільному. 

Таку ж інформацію публікував у своїй соцмережі закарпатський журналіст Віталій Глагола.

Чи покинула Маслова Україну — на час написання новини невідомо.

Перед цим блогерка на своїй сторінці в інстаграмі повідомила, що приїхала із сім’єю на відпочинок, бо українські Карпати, як вона висловилась, — це ідеальне місце для відпустки.

Артистка розповіла, що на 30% має українське коріння, на 30% російське та ще на 30% молдовське. При цьому вона заявила, що любить Україну та Росію однаково і не хоче «розділяти цю любов через політичні дії». До того ж повномасштабне вторгнення окупантів вона називала «всією цією історією». 

«Я люблю і Україну, і Росію. У мене багато друзів в обох країнах. І через політичні дії я не хочу розділяти цю любов. Мені щиро шкода постраждалих, я допомагала біженцям на початку всієї цієї історії, але ніколи не проймала ніяку сторону. Я людина миру», — йшлося в її дописі. Маслова також повідомляла, що має український паспорт. 

У коментарях багато читачів залишали негативні відгуки про приїзд в Україну російської блогерки.

Аліна Маслова народилась у Тирасполі, столиці самопроголошеної і невизнаної «Придністровської Молдавської Республіки», де більшість жителів мають російське громадянство. Там проживає сім'я Маслової, яка й приїхала з нею відпочивати в Карпатах. Сама Маслова будує свою кар'єру в Москві.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY