Пішов з життя редактор журналу «Футбол» Артем Франков

Пішов з життя редактор журналу «Футбол» Артем Франков

1 Листопада 2023
1154
1 Листопада 2023
09:27

Пішов з життя редактор журналу «Футбол» Артем Франков

1154
У 53-річного журналіста стався другий інсульт.
Пішов з життя редактор журналу «Футбол» Артем Франков
Пішов з життя редактор журналу «Футбол» Артем Франков

Помер відомий спортивний журналіст, головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков. Про це пізно ввечері 31 жовтня повідомив заступник головного редактора «Футболу» Андрій Шахов

«Пізно ввечері перестало битися серце легендарного Артема Франкова. Нашого хрещеного. Пишаюся і дякую за кожну зустріч, за кожну розмову і пораду. За все. Ви назавжди залишитеся рідною людиною. Світла пам’ять, дядя Артем», — написав у фейсбуку прес-аташе ФК «Динамо» Андрій Шахов-молодший.

На сторінці Франкова в телеграмі також повідомляється про смерть журналіста: «З великим жалем та скорботою змушені повідомити, що сьогодні, 31 жовтня, о 22:40, Артем Вадимович помер».

За кілька годин до цього стало відомо, що Артем Франков потрапив до реанімації з інсультом, який стався з ним вдруге за останній час. 

Артем Франков — український спортивний журналіст, заслужений журналіст України (2005), нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня (2012). З 1997 року працював головним редактором журналу «Футбол», який швидко став одним із провідних футбольних видань України, є автором кількох книжок про цей вид спорту.

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним, друзям та колегам Артема.

Фото: Артем Франков / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1154
Читайте також
08.03.2024 09:31
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
788
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду