Команда Depositphotos здобула цьогорічну премію Red Dot за проєкт «Креативні тренди 2023»

Команда Depositphotos здобула цьогорічну премію Red Dot за проєкт «Креативні тренди 2023»

10 Жовтня 2023
660
10 Жовтня 2023
15:35

Команда Depositphotos здобула цьогорічну премію Red Dot за проєкт «Креативні тренди 2023»

660
Мета проєкту, який відзначило журі престижної у сфері дизайну премії, — познайомити креаторів з ідеями, які допоможуть виділятися на ринку.
Команда Depositphotos здобула цьогорічну премію Red Dot за проєкт «Креативні тренди 2023»
Команда Depositphotos здобула цьогорічну премію Red Dot за проєкт «Креативні тренди 2023»

Український контент-маркетплейс Depositphotos здобув перемогу в категорії «Brands & Communication Design» цьогорічної премії Red Dot, яку вважають однією з найпрестижніших у сфері дизайну. Журі премії відзначило команду Depositphotos за проєкт «Креативні тренди 2023», про що дизайнери повідомили «Детектор медіа» пресрелізом.

Цьогорічне дослідження Depositphotos, із яким команда змагалась за нагороду, присвячене трендам, які відображають трансформацію сенсів у суспільстві.

«Щоб допомогти нашій аудиторії краще зрозуміти ці зміни, ми вирішили дотримуватися чіткої та зрозумілої структури сайту. Окрім детального опису, у кожного тренду є власний колір, палітра, мудборд та тематична колекція, контент з якої можна легко завантажити й використовувати, — розповіла креативна директорка проєкту Таті Тімошенко. — Центральний елемент дизайну — кулька з думками. Це алюзія на Сито Спогадів (чаша для зберігання спогадів із серії романів “Гаррі Поттер”), в якому виринають ті чи інші розділи, необхідні для розуміння тренду. Цей елемент є символом експертності та досвіду нашої креативної команди. За рік ми релізуємо чимало колаборацій з художниками, фотографами, креаторами і проймаємося їхнім баченням світу та майбутнього. До того ж ми постійно отримуємо зворотний зв’язок від наших авторів та користувачів і втілюємо  важливі концепції у щорічному проєкті “Креативні тренди”».

Нове дослідження трендів у креативній індустрії у 2024 році, яке підготувала команда Depositphotos, опублікують у листопаді 2023-го.  

Крім цього, Depositphotos нагадують, що у 2022 році незалежне журі премії Red Dot відзначило їхній проєкт «Креативні тренди 2022: поєднання минулого та майбутнього».

Мета щорічного проєкту «Креативні тренди» — познайомити креаторів з ідеями, які допоможуть виділятися на ринку. Для цього команда Depositphotos аналізує найважливіші світові події та культурні зміни і збирає дані з 270-мільйонної бібліотеки, щоб сформулювати сім головних трендів.

У співпраці з провідними професіоналами індустрії компанія визначає ідеї, стилі і течії, котрі домінуватимуть у креативній комунікації наступного року.

Також Depositphotos створює унікальну колекцію зображень, відео та аудіотреків, які креатори можуть використовувати у власних проєктах. 

Depositphotos — міжнародна контент-платформа з бібліотекою з понад 270 мільйонів стокових фотографій, векторів, ілюстрацій, відео й аудіотреків. Depositphotos об’єднує спільноту зі 100 тисяч авторів, чиї роботи допомагають 37 мільйонам клієнтів зі 173 країн візуалізувати їхні ідеї. Компанія має офіси у Нью-Йорку, Києві, Мілані та Лімасолі.

Ресурс Depositphotos створив у 2009 році український підприємець Дмитро Сергієв.

Міжнародну премію Red Dot за дизайн і комунікацію Центр дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія в Ессені (Німеччина) щорічно присуджує від 1955 року.

Дизайнери та компанії-виробники змагаються в таких номінаціях:

  • промисловий дизайн: розробка споживчих продуктів — меблів, побутової техніки, автомобілів тощо;
  • комунікаційний дизайн: виробництво реклами товарів;
  • концептуальний дизайн.

Нагадаємо, у 2018 році брендинг Ukraine Now здобув премію Red Dot Design Award у категорії «Corporate Identity».

У березні 2022-го Depositphotos і VistaCreate оголосили про вихід з російського та білоруського ринків через масштабну агресію проти України.

Влітку 2022 року Роскомнагляд заблокував доступ до сайту міжнародного онлайн-фотобанку Depositphotos на території Російської Федерації. 6 липня на вимогу Генпрокуратури сайт фотобанку був внесений до реєстру заборонених сайтів. 

Фото надала команда Depositphotos

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
660
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду