У Києві на вуличних інформаційних табло та цифрових рекламоносіях з’явиться прапор Ізраїлю

У Києві на вуличних інформаційних табло та цифрових рекламоносіях з’явиться прапор Ізраїлю

8 Жовтня 2023
1176
8 Жовтня 2023
18:45

У Києві на вуличних інформаційних табло та цифрових рекламоносіях з’явиться прапор Ізраїлю

1176
Віталій Кличко зазначив, що таке рішення ухвалено на знак солідарності українців з ізраїльським народом, "який зазнав агресії і бʼється сьогодні за свою країну".
У Києві на вуличних інформаційних табло та цифрових рекламоносіях з’явиться прапор Ізраїлю
У Києві на вуличних інформаційних табло та цифрових рекламоносіях з’явиться прапор Ізраїлю

О 20:00 8 жовтня на цифрових носіях реклами на вулицях столиці майорітиме прапор держави Ізраїль. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Кличко розповів, що міська влада звернулася до власників цифрових рекламних конструкцій з проханням розмістити прапор Ізраїлю. Він зазначив, що таку пропозицію було ініційовано на знак солідарності українців з ізраїльським народом, «який зазнав агресії і бʼється сьогодні за свою країну».

Мер столиці наголосив, що «одне непокаране зло розповзається і сіє біду скрізь.

Варварство і жорстокість, неповага до світового порядку і законів має присікатися рішуче. Умиротворення агресорів тільки розпалює їх хворі апетити і фантазії».

Також прапор Ізраїлю майорітиме на комунальних електронних інформаційних табло на великих перехрестях міста.

Нагадаємо, вранці 7 жовтня терористична організація ХАМАС завдала масованого ракетного удару по центральних та південних районах Ізраїлю. Водночас на ізраїльську територію зайшли мобільні групи бойовиків, які захопили військову базу і взяли під свій контроль декілька ізраїльських міст. Ракетна атака терористів тривала весь день.

Ізраїльська армія завдала удару у відповідь по Сектору Гази та  змогла вибити ХАМАС із більшості захоплених населених пунктів. 

Кореспондентка Al Jazeera Юма Аль-Сайєд була у прямому ефірі, коли ракета влучила в будівлю «Палестинська вежа» позаду неї, у якій, імовірно, засідав штаб ХАМАСу.

Станом на ніч з 7 на 8 жовтня кількість загиблих в Ізраїлі внаслідок масованої атаки угруповання ХАМАС становила понад 200, поранених — до 1,1 тис. людей. Водночас кількість загиблих унаслідок ізраїльських ударів по Сектору Гази становила 232 людини, постраждалих — до 1,7 тис.

Світлини з Ізраїлю та Гази опублікували ЗМІ у всьому світі після того, як 7 жовтня бойовики угруповання ХАМАС атакували країну тисячами ракет. 

Читайте також: Атака ХАМАСу на Ізраїль: The Guardian зібрало огляд перших шпальт світових газет (ФОТО)

8 жовтня The Times of Israel з посиланням на МОЗ Ізраїлю повідомило, що кількість загиблих унаслідок масованого нападу ХАМАСу на ізраїльські громади поблизу Гази перевищила 600 осіб.

Фото: прапор держави Ізраїль

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1176
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
212 дн. тому
Розпил грошей на солідарність? Під непокараним злом він має Росію? А яким боком вона до визвольної боротьби поневолених Ізраїлем народів? Бо українці не довіряють своїм власникам війни, вважають, що ті їх кинуть як другорядних і не важливих, та підуть допомагати більш важливим, арійської крові?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду