Hromadske презентувало новий логотип

Hromadske презентувало новий логотип

1 Вересня 2023
1606
1 Вересня 2023
19:41

Hromadske презентувало новий логотип

1606
Будуть букви замість звичних кружалець.
Hromadske презентувало новий логотип
Hromadske презентувало новий логотип

Hromadske повідомило про зміну свого лого на hro. Тепер будуть букви замість звичних кружалець.

«Тішусь, що hromadske змінюється на краще. Відсьогодні ми яскравіші, сучасніші й прогресивніші. Це наш новий логотип, і сподіваємось, він вам подобається як і нам», — каже директорка Альона Невмержицька.

«Саме так — просто hro — ми самі себе називаємо», — доповнила своє пояснення CEO. «Це був нешвидкий процес — ми провели ряд досліджень і от нарешті. Ми прогресивніші, яскравіші і ближчі до своїх читачів», — написала у фейсбуку пані Невмержицька.   

За її словами, hromadske змінює логотип, але не цінності.

Для презентації нового логотипу підготували анімаційний ролик, в якому розповідають, як прийшли до такого рішення та як hromadske  змінювалось упродовж десяти років. Переглянути його можна тут.

Hromadske — це неприбуткова незалежна громадська організація, яку в 2013 році створили журналісти, аби «незалежно та неупереджено розповідати суспільству важливу інформацію через усі доступні канали», — йдеться у візитівці. Організація існує на кошти від глядачів та донорів, а також завдяки доходам від продажу реклами, ліцензуванню програм та відео на показ іншим мовникам.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1606
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду