Новий канал готує танцювальне шоу за участю ветеранів війни

Новий канал готує танцювальне шоу за участю ветеранів війни

4 Липня 2023
1195

Новий канал готує танцювальне шоу за участю ветеранів війни

1195
Проєкт має робочу назву «Незламні» і стартує в наступному телевізійному сезоні.
Новий канал готує танцювальне шоу за участю ветеранів війни
Новий канал готує танцювальне шоу за участю ветеранів війни

На Новому каналі готується проєкт, який стартує в наступному телевізійному сезоні. Йдеться про танцювальне шоу, в якому візьмуть участь ветерани та ветеранки, що повернулися з фронту.  

Про це керуюча директорка Нового каналу Ольга Задорожна розповіла під час дискусії «Нова етика та гумор під час війни», що відбулась у рамках 16-го Українського маркетинг-форуму, повідомляє пресслужба телеканалу.

Ольга Задорожна

«Це люди нереальної сили, — охарактеризувала Задорожна учасників проєкту під робочою назвою "Незламні". — І ми хочемо показати у цьому проєкті щасливе майбутнє тих, хто на фронті зазнав серйозних поранень чи став людиною з інвалідністю. Вони продовжують працювати й повноцінно жити. І саме в танці зможуть показати цю пристрасть до життя, любов та силу»

Задорожна назвала цей проєкт неймовірно важливим для каналу і для країни. За її словами, він має вплинути на культуру поваги, створення умов для повної реалізації мрій наших людей, які зазнали травм через російську війну в Україні. Задорожна висловила надію на те, що до проєкту долучаться всі партнери телеканалу, небайдужі до теми підтримки ветеранів та інклюзивності. 

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду