detector.media
04.07.2023 12:13
Новий канал готує танцювальне шоу за участю ветеранів війни
Новий канал готує танцювальне шоу за участю ветеранів війни
Проєкт має робочу назву «Незламні» і стартує в наступному телевізійному сезоні.

На Новому каналі готується проєкт, який стартує в наступному телевізійному сезоні. Йдеться про танцювальне шоу, в якому візьмуть участь ветерани та ветеранки, що повернулися з фронту.  

Про це керуюча директорка Нового каналу Ольга Задорожна розповіла під час дискусії «Нова етика та гумор під час війни», що відбулась у рамках 16-го Українського маркетинг-форуму, повідомляє пресслужба телеканалу.

Ольга Задорожна

«Це люди нереальної сили, — охарактеризувала Задорожна учасників проєкту під робочою назвою "Незламні". — І ми хочемо показати у цьому проєкті щасливе майбутнє тих, хто на фронті зазнав серйозних поранень чи став людиною з інвалідністю. Вони продовжують працювати й повноцінно жити. І саме в танці зможуть показати цю пристрасть до життя, любов та силу»

Задорожна назвала цей проєкт неймовірно важливим для каналу і для країни. За її словами, він має вплинути на культуру поваги, створення умов для повної реалізації мрій наших людей, які зазнали травм через російську війну в Україні. Задорожна висловила надію на те, що до проєкту долучаться всі партнери телеканалу, небайдужі до теми підтримки ветеранів та інклюзивності. 

Читайте також:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY