Новий канал знайшов заміну Сергію Притулі в шоу «Хто зверху?»

Новий канал знайшов заміну Сергію Притулі в шоу «Хто зверху?»

5 Червня 2023
33345
5 Червня 2023
19:48

Новий канал знайшов заміну Сергію Притулі в шоу «Хто зверху?»

33345
Співведучим Лесі Нікітюк буде блогер-мільйонник Богдан Шелудяк.
Новий канал знайшов заміну Сергію Притулі в шоу «Хто зверху?»
Новий канал знайшов заміну Сергію Притулі в шоу «Хто зверху?»

Новим співведучим Лесі Нікітюк у розважальному проєкті «Хто зверху?» став блогер-мільйонник Богдан Шелудяк, повідомляє пресслужба Нового каналу.

Канал нагадує, що попередній співведучий Сергій Притула працював у цьому шоу десять років, тому пошук нового обличчя проєкту не був простим. Однією з головних умов у процесі цього пошуку було бажання знайти того, хто буде кардинально іншим у порівнянні з Притулою, прокоментувала керівниця проєкту Анна Вовк.

«Хотілося максимально уникнути порівняння з попередником. Мається на увазі і зовнішньо, і за характером. Адже зрозуміло, що при тракті ведучого завжди є базові речі. Наприклад, "хімія" між Лесею Нікітюк і новим опонентом. Хотілося, щоб між ними відчувався азарт протистояння. Також ми звертали увагу на почуття гумору, харизму, вміння імпровізувати, лідерські якості. І, звісно, зовнішність! Вдалу суміш усіх критеріїв ми помітили в одного чоловіка. Тому обрали саме його», — сказала Вовк.

Зйомки нового сезону шоу «Хто зверху?» стартували сьогодні, 5 червня. Глядачі побачать випуски нового сезону програми восени цього року.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що шоумен та ведучий Сергій Притула залишив шоу «Де логіка?» на Новому каналі, бо власниками формату є росіяни.

У вересні 2021-го Притула заявив, що збирається створити свою політичну партію.

Раніше, у червні 2021-го, телеведучий та політик Сергій Притула оголосив про вихід з партії «Голос» через «дії нового керівництва» політсили. 

Притула наголосив, що не йде з політики, а йде з партії, яка, на його думку, вже не відповідає своїм початковим засадам. Також він розкритикував керівництво політсили.

У 2019 році на виборах до Верховної Ради Притула був 30-м номером у партійному списку «Голосу» і до парламенту не обрався. У 2020 році він балотувався на посаду мера Києва від цієї ж партії, посівши третє місце з результатом 7,87%.

У лютому 2021 року Притулу виключили з політради «Голосу», він також перестав бути заступником голови партії.

Після початку повномасштабного вторгнення колишній шоумен активно займається волонтерством.

Фото надала пресслужба Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33345
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду