Врятувати ресторанний бізнес під час війни. Стартували зйомки другого сезону шоу «На ножах»

Врятувати ресторанний бізнес під час війни. Стартували зйомки другого сезону шоу «На ножах»

Автори проєкту обіцяють своїм глядачам історії про заклади, які на початку повномасштабного вторгнення взялися готувати їжу для військових та місцевих мешканців.
Врятувати ресторанний бізнес під час війни. Стартували зйомки другого сезону шоу «На ножах»
Врятувати ресторанний бізнес під час війни. Стартували зйомки другого сезону шоу «На ножах»
31 Трав 2023
0
1028

Згідно з концепцією цього популярного формату, ведучий береться допомагати рестораторам, які зайшли в глухий кут і керують закладом не надто вдало. У результаті драматичних перипетій, сварок між власниками та інших сценарно-режисерських кроків герої приходять до успіху. Або ні. 

Ведучим другого сезону шоу «На ножах» лишається ресторатор Алекс Якутов. Раніше він розмовляв у кадрі російською, і подальша озвучка, зізнаємося, нам не дуже подобалася. Сподіваємося, у нових випусках Алекс, як і мільйони українців, перейде на українську, а Новий канал зекономить на перекладі. 

До речі, цікаво, якою мовою розмовлятимуть герої. Усе ж на різних вітчизняних шоу вони обирали російську. Але після повномасштабного вторгнення усе може змінитися. Принаймні, канал СТБ весь рік ставить перед своїми проєктами дисклеймери про те, що зараз вибір героїв був би іншим. А хто ми такі, аби не довіряти СТБ?

Ось як анонсує другий сезон «На ножах» керівник цього реаліті Богдан Зарубін:

«Уявіть собі ресторатора, який за кілька днів перетворив свій ресторан на хаб, де жили і харчувалися сотні евакуйованих людей. Або невеличку піцерію в Ірпені, колектив якої віддав усі свої продукти місцевим, а її співвласник вступив до лав ТрО і згодом брав участь у визволенні міста від рашистів. І попри те, що закладам вдалося встояти тоді, сьогодні вони перебувають на межі припинення існування й закриття. Які тому причини? Саме це і має з’ясувати авторитетний Шеф Алекс Якутов». 

Авторитетний шеф і сам змінив формат своєї роботи на початку великої війни. Розповідає, що спочатку готував їжу для уманської тероборони, а згодом взявся опікуватися переселенцями. 

«З кожним днем людей ставало дедалі більше. Ми допомагали їм поселитися в гуртожитках, і разом з іншими кухарями годували їх безкоштовно тричі на добу. Бувало, що допізна працювали на кухні. Як то кажуть, коли почав робить, то байдики не бить! Також ми готували в Києві й відвозили їжу військовим на передову. Я домовлявся з постачальниками, і вони привозили по 5–10 тонн продуктів, з яких ми готували страви та передавали нашим захисникам».

Другий сезон шоу «На ножах» обіцяють показати вже восени. 


Фото: Новий канал



«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
905
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
154
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 687
Катерина Городнича
«Антоніна»
У часи цифрових платформ та ютубу магія телебачення все одно працює досі. Бажання глядача бути хоч якось дотичним до залаштунків дає можливість телевізійникам інколи зробити собі кава-брейк і делегувати роботу фанатам.
10 Квіт 2024 09:00
379
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Як сталося, що після розквіту української музики у 90-х наші артисти почали творити російською та орієнтуватися на той ринок? Цього разу автори фільму «Русифікація в стилі поп» запросили розібратися у питанні не лише тих, хто працює в музичній сфері.
03 Квіт 2024 13:30
2 800
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Про це 29 березня у прямому ефірі розповіли ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Вони вже 10 років ведуть ранкове шоу.
29 Бер 2024 16:01
758
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду