Видання «Наші гроші. Львів» змінило назву на NGL.media

Видання «Наші гроші. Львів» змінило назву на NGL.media

3 Липня 2023
1443

Видання «Наші гроші. Львів» змінило назву на NGL.media

1443
Виконавча директорка медіа Олександра Губицька: Ми змінюємо назву, логотип та вигляд нашого сайту, але не змінюємо наші принципи.
Видання «Наші гроші. Львів» змінило назву на NGL.media
Видання «Наші гроші. Львів» змінило назву на NGL.media

Проєкт антикорупційних розслідувань «Наші гроші. Львів» змінив назву на NGL.media та виходить на національний рівень. Про це йдеться на сайті видання. 

«Ми змінюємо назву, логотип та вигляд нашого сайту, але не змінюємо наші принципи. Основою роботи NGL.media і надалі залишаються журналістські розслідування, але тепер їхня географія і тематика не обмежуватиметься західними областями України», — сказала виконавча директорка видання Олександра Губицька.

NGL.media продовжить працювати над журналістськими розслідуваннями, а також зосередиться на розвитку дата-журналістики в Україні. Команда планує створювати розслідування та аналітичні матеріали на основі великих обсягів даних. 

Окрім цього, впродовж кількох попередніх місяців до колективу NGL.media долучилися головний редактор Олег Онисько, директорка з розвитку Ірина Подоляк і керівник новоствореного відділу Big Data Назар Тузяк.

Нагадаємо, адреса сайту проєкту журналістських розслідувань «Наші гроші. Львів» змінилася ще в січні цього року. Тоді видання переїхало на новий домен https://ngl.media.

Сайт проєкту було створено у січні 2013 року, а перший редизайн робили у 2020-му.

Фото: NGL.media

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1443
Читайте також
16.01.2023 14:50
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
1 250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду