У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу»

У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу»

20 Лютого 2023
1497
20 Лютого 2023
09:49

У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу»

1497
Як і в оригіналі, 36-річний вчитель історії стає президентом країни після того, як учні зняли на відео його емоційні слова про ситуацію в країні.
У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу»
У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу»

У Польщі з 4 березня вийде адаптація українського серіалу «Слуга народу». У ньому розкажуть про 36-річного вчителя історії, який раптово стає президентом, відмовляється від благ і їздить на роботу велосипедом. Про це повідомив польський телеканал Polsat, який викупив права на зйомку понад 2 роки тому.

У польській версії главою держави стає вчитель історії Іґнацій Конечний, якого грає актор Марцін Гицнар.

«Український оригінал серіалу привів до влади Володимира Зеленського, який зіграв у ньому головну роль. Чи вийде це у Марціна Гицнара? Ніхто не знає. Але ми точно знаємо, що серіал подарує вам багато посмішок та цікавих роздумів про політику», — заявили у Polsat.

Творці польського «Слуги народу» обіцяли зберегти оригінальний український сценарій серіалу.

Іґнацій Конечний — 36-річний розлучений чоловік, який живе зі своїми батьками, сестрою та племінницею. Він інтелектуал, улюблений вчитель у школі та захоплюється колишнім прем'єр-міністром Великої Британії Вінстоном Черчиллем. Ставши президентом, він відмовляється від вигод, продовжуючи їздити на роботу велосипедом.

«"Слуга народу" — це комедія, в основі якої лежить універсальна історія, яка могла статися в будь-якій країні світу, адже механізми влади всюди однакові. Це також показує мрії людей про звичайну, порядну людину біля керма держави», — коментують творці серіалу.

У мережі вже показали трейлер серіалу.

Створення локальної адаптації українського серіалу замовила польська компанія Polsat. Зйомки проходили у Варшаві та завершились у листопаді минулого року.

Фото: Polsat

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1497
Читайте також
25.02.2019 15:05
Тарас Шевченко, «Українська правда. Блоги»
1 434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду