Міністр оборони Росії просить заборонити фільми та серіали з Зеленським – ЗМІ

Міністр оборони Росії просить заборонити фільми та серіали з Зеленським – ЗМІ

17 Березня 2022
2342
17 Березня 2022
19:24

Міністр оборони Росії просить заборонити фільми та серіали з Зеленським – ЗМІ

2342
А також заборонити фільми українського продюсера Олександра Роднянського, який виступив проти війни з Україною.
Міністр оборони Росії просить заборонити фільми та серіали з Зеленським – ЗМІ
Міністр оборони Росії просить заборонити фільми та серіали з Зеленським – ЗМІ

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу просить російське Міністерство культури «опрацювати питання про виключення В. О. Зеленського та О. Є. Роднянського з культурного порядку денного Російської Федерації».

Про це повідомляє російське видання The Insider та публікує лист, який надало виданню джерело в Мінкульті РФ.

В листі Шойгу пише, що в Росії «реалізуються заходи щодо формування позитивної громадської думки на підтримку керівництва країни та дій Збройних сил РФ», але при цьому показують фільми та серіали за участю Володимира Зеленського та продовжують знімати фільми, що продюсує Олександр Роднянський. 

«Популяризація зазначених осіб у поточних умовах не сприяє виконанню рішень, прийнятих керівництвом країни та Міноборони Росії», – йдеться в листі.

У зв’язку з цим Шойгу просить «опрацювати питання про виключення В.О. Зеленського та О.Є. Роднянського з культурного порядку денного Російської Федерації».

«Мені про це нічого не відомо. Якщо ж ця інформація підтвердиться, на моїй діяльності це не позначиться. Я за жодних обставин не збираюся користуватися грошима російської держави», – розповів The Insider Роднянський.

Раніше Олександр Роднянський закликав зупинити війну.

24 лютого 2022 року президент Зеленський у відеозверненні до українців у зв’язку з початком війни Росії проти України оголосив про введення воєнного стану

Росія розпочала масштабний наступ на Україну та здійснює ракетні обстріли українських міст. Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. За це рішення проголосували 300 народних депутатів.

24 лютого Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією. В Україні оголошена загальна мобілізація. 25 лютого президент Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. 

Головні новини про російське вторгнення за — тегом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2342
Читайте також
17.03.2022 15:49
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 160
27.07.2021 11:30
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
6 478
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читач
771 дн. тому
В отличие от 73% любителей кварталов и прочей фигни - министр МО вражеского государства имеет вкус и накладывает санкции на эту интеллектуальную порнуху, что не сподобились сделать до сих пор украинские "деятели культуры" в званиях от пяток и до ушей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду