Серіал «Слуга народу» купила компанія Netflix

Серіал «Слуга народу» купила компанія Netflix

23 Вересня 2016
5285
23 Вересня 2016
13:10

Серіал «Слуга народу» купила компанія Netflix

5285
Серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» купила американська компанія Netflix.
Серіал «Слуга народу» купила компанія Netflix
Серіал «Слуга народу» купила компанія Netflix

Про це під час скринінгу #КіноКраїни на VI Міжнародному форумі Kiev Media Week повідомила піар-директор студії «Квартал 95» Ірина Побєдоносцева, передає журналіст «Детектора медіа».

«Вересень видався буремним - так багато різних новин. Я вітаю кіноіндустрію з прийнятим вчора законом. Щодо Кварталу, в понеділок ми повідомили про продаж Fox Studios, а сьогодні маємо честь заявити про те, що проект купила онлайн-платформа Netflix. Ми пишаємося тим, що робимо конкурентоспроможний контент і промотуємо Україну в світі», - сказала вона.

У коментарі «Детектору медіа» пані Побєдоносцева зазначила, що серіал озвучено англійською силами компанії Netflix.

За інформацією прес-служби студії «Квартал 95», переговори з американською компанією вела шведська дистрибуторская компанія Eccho Rights, з якою студія «Квартал 95» займається спільним просуванням серіалу «Слуга народу» і його формату по світу.

Нагадаємо, 19 вересня студія «Квартал 95» оголосила про продаж формату серіалу «Слуга народу» американській компанії Fox Studios.

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю «Детектору медіа» Володимир Зеленський повідомляв про плани продажу своїх проектів у США.

«Слуга народу» - це політичний комедійний серіал студії «Квартал 95», що був показаний на телеканалі «1+1» восени 2015 року, здобувши високі показники телеперегляду. Український серіал також був показаний на телебаченні Естонії, Молдови й Казахстану, отримав кілька нагород на міжнародних фестивалях медіаконтенту (США, Німеччина, Південна Корея) та був придбаний для показу низкою онлайн-платформ.

У серпні 2016 року в Україні стартували зйомки продовження «Слуги народу» - повнометражного фільму та другого сезону серіалу.

На фото - Ірина Побєдоносцева

Фото: Kiev Media Week

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5285
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду