СТБ переніс прем’єру «Вагітної у 16» на невизначену дату

СТБ переніс прем’єру «Вагітної у 16» на невизначену дату

24 Січня 2023
58856
24 Січня 2023
17:03

СТБ переніс прем’єру «Вагітної у 16» на невизначену дату

58856
Телеканал зробив це з «розумінням чутливості контексту воєнного часу та впливу злочинів російської армії»
СТБ переніс прем’єру «Вагітної у 16» на невизначену дату
СТБ переніс прем’єру «Вагітної у 16» на невизначену дату

Прем’єра нового сезону шоу «Вагітна у 16» не відбудеться 5 лютого 2023 року. Про це телеканал СТБ повідомив в екслюзивному коментарі «Детектору медіа».

«Анонсований раніше проєкт «Вагітна у 16», створений телеканалом СТБ у 2021 році, має на меті збереження уваги суспільства до проблем підліткової вагітності та був переформатований творцями заради посилення соціальної місії проєкту і допомоги таким сім’ям не тільки до, а й після народження дитини.

З розумінням чутливості контексту воєнного часу та впливу злочинів російської армії, телеканал СТБ прийняв рішення про перенесення показу проєкту», — відповіли у пресслужбі телеканалу СТБ. 

«Детектор медіа» запитував, на яку реакцію суспільства сподівається телеканал. Та дізнавався, що медіа може відповісти критикам, які вважають, що подібне шоу не на часі, адже тема вагітності дуже чутлива, особливо на фоні сексуальних злочинів російських військових. 
Нагадаємо, що телеканал анонсував повернення проекту 17 січня. Він повинен був вийти 5 лютого. Наразі оригінальний анонс на Facebook більше не доступний. 

Права на американський формат Sixteen & Pregnant СТБ придбав у 2011 році. Після двох сезонів у листопаді 2014 року телеканал відмовився від продовження «Вагітної у 16» буцімто через високу вартість проєкту: «Шоу дуже дороге через довгий період виробництва, поки героїні переживають усі складності». 

У грудні 2020 телеканал анонсував кастинг на третій сезон шоу. Перезапуск проєкту мав вийти навесні 2022 року

Читайте також: Чому «Вагітна у 16» на СТБ у 2022 році — це не ОК

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
58856
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Каролина
478 дн. тому
блять пидрилы йобаные, тут наконец то что то украинское выпускают а они пишут "не воврємя, ваіна" , а потом эти же ебланы пишут про то что мы спонсируем рашку! ебанутая логика???????? стб шлите всех нахуй и выпускайте беременна в 16!!!! иначе я до гаиги дойду и всех нахуй засужу!!! а коментаров отпизжу и тоже засужу
Дарина
520 дн. тому
Ви шо взагалі придурки я зря стільки чекала?пішли ви в жопу ше я на вас свої нерви не тратила взагалі обнагліли
Ляна
523 дн. тому
Давайте випуск всі чекають
Настя
526 дн. тому
Боже всрались вам ті коментатори,є багато людей які ждали випуск. Скоріше б випустили :( а ті болвани нехай новості дивляться
Настя
526 дн. тому
Боже всрались вам ті коментатори,є багато людей які ждали випуск. Скоріше бі випустили????????????а ті болвани нехай новостворена дивляться
Ірина
529 дн. тому
Ви серйозно?! Таке відчуття наче з війною проблема підліткового сексу та вагітності зникла. Не дивлячись на те, що проект є розважальним він багатьом міг би вправити мізки. Шкода, що вирішили саме так.
Юлія
536 дн. тому
Холостяка показувати можна було, це кому потрібно було? Один мужик вічно цілується з гаремом не завжди одітих , легковажних дівчат . Це позор .А цей проект навпаки для того щоб дівчатка дивилися і думали як може бути. Я хотіла дивитися і моя сім'я також. Навіть мій тато в Бахмуті засмутився, що 5 лютого програми не було.
Еля
537 дн. тому
Програму перенесли через людей, які були проти виходу передачі. Дуже шкода , чекали цю передачу, сумно щоне врахували думку людей, які б дивилися цю програму
Еля
537 дн. тому
Програму перенесли через людей, які були проти виходу передачі. Дуже шкода , чекали цю передачу, сумно щоне врахували думку людей, які б дивилися цю програму
Анна
538 дн. тому
Це такий «хід конем» знову як було з прем‘єрою «Холостяка»??? Чому «Холостячка» кацапською мовою білим днем по серед дня це нормально, а новий проект не на часі. І доречі можливо вже досить транслювати рік одні і ті ж самі серії «Сліпої» це реально занадто
Ксенія
540 дн. тому
Через війну статеве життя підлітків по країні не закінчилося, це просто цікавий факт.
Ксенія
540 дн. тому
Через війну статеве життя підлітків по країні не закінчилося, це просто цікавий факт.
Света
540 дн. тому
«Круто !!» значить як пригати в клубах ,ходити відпочивати і гульбенити то можно круто це все нормально !!А як випуск простой передачи яка була знята до війни то ні цеж війна розвоікатись нема коли !!! Ви серйозно тоді закривайте всі клуби ,кафе і так далі щоб і справді не було не яких розваг !!!!! Верніть мені передачу я чекала на неї паро років !!!!
Katia
543 дн. тому
Я чекалаа,повертайтесь
Саша
543 дн. тому
Я чекалаа,чому так повертайтесь!!!
Анастасія
544 дн. тому
Ми всі так чекали новий сезон( Може це ще не остаточне рішення про перенесення?????
Даша
545 дн. тому
А я так чекала(((((
Олена
545 дн. тому
Це шоу показує, що незахищений секс в підлітковому віці - це не ок. Показує наслідки такого способу життя і, можливо для когось, способи їх вирішення. Більшість людей ніяк не можуть відкинути від себе страх говорити про важливість сексуального виховання від підлітків, тому для когось такі програми, були б хоча б якоюсь наукою.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду