СТБ придбав формати The Cube та Sixteen & Pregnant

6 Квітня 2011
18960
6 Квітня 2011
10:31

СТБ придбав формати The Cube та Sixteen & Pregnant

18960
СТБ придбав формати The Cube та Sixteen & Pregnant

Канал СТБ під час міжнародного ринку телеконтенту MIPTV, який наразі проходить в Каннах, придбав  у британської дистрибуційної компанії All3Media права на локальну адаптацію телевізійного формату The Cube («Куб»). Також СТБ заключив договір з компанією MTV Networks International про купівлю формату реаліті-проекту Sixteen & Pregnant. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Формат The Cube передбачає ігрове шоу, у якому учаснику необхідно пройти сім випробувань (фізичного, психологічного та розумового характеру). Всі випробування герої проходитимуть всередині скляного кубу. Оригінальна версія проекту, виробництвом якого займається британський продакшн Objective Productions, вперше була показана на каналі ITV в 2009 році. Наразі локальні версії шоу існують в Австралії (телеканал Nine Network), Ірландії (TV3), Новій Зеландії (TV1), Португалії (RTP), Саудівській Аравії (Saudi TV 1), США (CBS), також незабаром передбачається прем'єра німецького «Кубу» на каналі RTL.

 

Ймовірно канал СТБ зніматиме цей проект в Лондоні, де у спеціально створених декораціях кіностудії Fountain Studios знімаються всі британські і міжнародні версії «Кубу».

 

Sixteen & Pregnant - реаліті-шоу, героями якого є вагітні дівчата-підлітки, які намагаються подолати труднощі, пов'язані з ранньою вагітністю. Кожна серія розповідає про окрему дівчину. Кожна історія шоу розпочинається, коли героїня перебуває на 4,5-8 місяці вагітності, а закінчується, коли її дитині виповнюється кілька місяців. За форматом, шоу також передбачає елементи документалістики та анімації.

 

Зазначимо також, що СТБ придбав у компанії «Амедиа» серіал «Самая обычная девушка в мире».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду