detector.media
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
24.01.2023 17:03
СТБ переніс прем’єру «Вагітної у 16» на невизначену дату
СТБ переніс прем’єру «Вагітної у 16» на невизначену дату
Телеканал зробив це з «розумінням чутливості контексту воєнного часу та впливу злочинів російської армії»

Прем’єра нового сезону шоу «Вагітна у 16» не відбудеться 5 лютого 2023 року. Про це телеканал СТБ повідомив в екслюзивному коментарі «Детектору медіа».

«Анонсований раніше проєкт «Вагітна у 16», створений телеканалом СТБ у 2021 році, має на меті збереження уваги суспільства до проблем підліткової вагітності та був переформатований творцями заради посилення соціальної місії проєкту і допомоги таким сім’ям не тільки до, а й після народження дитини.

З розумінням чутливості контексту воєнного часу та впливу злочинів російської армії, телеканал СТБ прийняв рішення про перенесення показу проєкту», — відповіли у пресслужбі телеканалу СТБ. 

«Детектор медіа» запитував, на яку реакцію суспільства сподівається телеканал. Та дізнавався, що медіа може відповісти критикам, які вважають, що подібне шоу не на часі, адже тема вагітності дуже чутлива, особливо на фоні сексуальних злочинів російських військових. 
Нагадаємо, що телеканал анонсував повернення проекту 17 січня. Він повинен був вийти 5 лютого. Наразі оригінальний анонс на Facebook більше не доступний. 

Права на американський формат Sixteen & Pregnant СТБ придбав у 2011 році. Після двох сезонів у листопаді 2014 року телеканал відмовився від продовження «Вагітної у 16» буцімто через високу вартість проєкту: «Шоу дуже дороге через довгий період виробництва, поки героїні переживають усі складності». 

У грудні 2020 телеканал анонсував кастинг на третій сезон шоу. Перезапуск проєкту мав вийти навесні 2022 року

Читайте також: Чому «Вагітна у 16» на СТБ у 2022 році — це не ОК

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY