«The Village Україна» запускає подкаст «Прийом»

«The Village Україна» запускає подкаст «Прийом»

14 Листопада 2022
839
14 Листопада 2022
14:35

«The Village Україна» запускає подкаст «Прийом»

839
Говоритимуть про почуття військових та їхні стосунки з цивільними.
«The Village Україна» запускає подкаст «Прийом»
«The Village Україна» запускає подкаст «Прийом»

Видання «The Village Україна» запускає новий подкаст «Прийом». Перший епізод вийде 23 листопада. Про це повідомили у виданні.

«Це подкаст про почуття військових і їхні стосунки з цивільними. Говоритимемо про мотивацію воювати, стосунки з навколишнім світом, прірву з попереднім життям, а також почуття тих, хто служить, і тих, хто ні», – розповіла редакторка «Прийому» та керівниця відділу соцмереж «The Village Україна» Ірина Виговська

Головний герой подкасту – український психотерапевт і правозахисник Артем Осипян. Після 24 лютого він став добровольцем і співпрацює з військовими. 

«Я був і залишаюся психологом і психотерапевтом, адже, перебуваючи на фронті, продовжую активно спостерігати та рефлексувати: що відбувається зі мною та моїми побратимами. Подкаст – це гарна нагода ділитися цими спостереженнями», – прокоментував Осипян. 

Візуальний стиль та айдентику подкасту підготувала креативна агенція Vertigo.

«Головною ідеєю для створення айдентики став розрив зв’язку з минулим життям, – розповіла дизайнерка Олена Голубєва. – Я втілила цю думку в логотипі, зробивши його зсунутим і роз’єднаним. Це шов, який зшили нерівно. Після нього залишиться шрам на все життя. І це життя ніколи не буде таким, як раніше. Проте всі ми хочемо повернутися до мирного життя та склеїти все назад. Тому я додала новий елемент. Ним виявився скотч – простий і зрозумілий образ, який став своєрідним символом воєнного часу. Так само як нараторка та головний герой, він намагається з’єднати розірвані частини, які колись були одним цілим».

Нагадаємо, у жовтні видання «The Village Україна» відкрило англомовний розділ і оголосило збір донатів на його роботу.

Фото: «The Village Україна» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
839
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду