detector.media
14.11.2022 14:35
«The Village Україна» запускає подкаст «Прийом»
«The Village Україна» запускає подкаст «Прийом»
Говоритимуть про почуття військових та їхні стосунки з цивільними.

Видання «The Village Україна» запускає новий подкаст «Прийом». Перший епізод вийде 23 листопада. Про це повідомили у виданні.

«Це подкаст про почуття військових і їхні стосунки з цивільними. Говоритимемо про мотивацію воювати, стосунки з навколишнім світом, прірву з попереднім життям, а також почуття тих, хто служить, і тих, хто ні», – розповіла редакторка «Прийому» та керівниця відділу соцмереж «The Village Україна» Ірина Виговська

Головний герой подкасту – український психотерапевт і правозахисник Артем Осипян. Після 24 лютого він став добровольцем і співпрацює з військовими. 

«Я був і залишаюся психологом і психотерапевтом, адже, перебуваючи на фронті, продовжую активно спостерігати та рефлексувати: що відбувається зі мною та моїми побратимами. Подкаст – це гарна нагода ділитися цими спостереженнями», – прокоментував Осипян. 

Візуальний стиль та айдентику подкасту підготувала креативна агенція Vertigo.

«Головною ідеєю для створення айдентики став розрив зв’язку з минулим життям, – розповіла дизайнерка Олена Голубєва. – Я втілила цю думку в логотипі, зробивши його зсунутим і роз’єднаним. Це шов, який зшили нерівно. Після нього залишиться шрам на все життя. І це життя ніколи не буде таким, як раніше. Проте всі ми хочемо повернутися до мирного життя та склеїти все назад. Тому я додала новий елемент. Ним виявився скотч – простий і зрозумілий образ, який став своєрідним символом воєнного часу. Так само як нараторка та головний герой, він намагається з’єднати розірвані частини, які колись були одним цілим».

Нагадаємо, у жовтні видання «The Village Україна» відкрило англомовний розділ і оголосило збір донатів на його роботу.

Фото: «The Village Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY