Едуард Андрющенко випустить книгу на основі архівів КДБ

Едуард Андрющенко випустить книгу на основі архівів КДБ

11 Жовтня 2022
1473
11 Жовтня 2022
11:36

Едуард Андрющенко випустить книгу на основі архівів КДБ

1473
Наразі наклад друкують, він має з'явитися в продажу наприкінці листопада.
Едуард Андрющенко випустить книгу на основі архівів КДБ
Едуард Андрющенко випустить книгу на основі архівів КДБ

Редактор was.media Едуард Андрющенко випустить книгу на основі матеріалів з архівів Комітету держбезпеки СРСР. Про це він розповів у фейсбуці. До книги увійдуть публікації Андрющенка в різних виданнях та матеріали, які раніше не публікувалися.

«Я чекав на цей день три роки, і ось він настав. У видавництві Vivat незабаром виходить моя книга "Архіви КГБ. Невигадані історії". Це збірка з 18 найцікавіших сюжетів, які я знайшов у розсекречених документах та публікував у різних виданнях. Деякі з історій доповнені – нові документи та нових свідків я знаходив вже після публікації у ЗМІ», – розповів журналіст.

За його словами, наразі наклад друкують, він має з'явитися в продажу наприкінці листопада. Передзамовити книжку можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше Едуард Андрющенко отримав компенсацію від британського видання Daily Mail за порушені авторські права. Журналіст випадково виявив, що газета рерайтнула його статтю для видання «Ґрати» про втікачку з СРСР Ліліану Гасинську без посилань на автора тексту та світлин, серед яких були фото документів з архіву СБУ. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1473
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду