Російських пропагандистів не мобілізуватимуть

Російських пропагандистів не мобілізуватимуть

23 Вересня 2022
1012
23 Вересня 2022
16:00

Російських пропагандистів не мобілізуватимуть

1012
У російському Міністерстві цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій пояснили, що IT-спеціалісти, зв'язківці та представники медіа отримають відстрочку від мобілізації.
Російських пропагандистів не мобілізуватимуть
Російських пропагандистів не мобілізуватимуть

Російське Мінцифри роз'яснило, хто отримає відстрочку від «часткової мобілізації», яку оголосив російський диктатор Путін. 

Згідно з повідомленням, це:

— співробітники акредитованих IT-компаній, залучених до розробки, розвитку, впровадження супроводу та експлуатації IT-рішень, або залучені до забезпечення функціонування інформаційної інфраструктури;

— співробітники операторів зв'язку, залучені до забезпечення стійкості, безпеки та цілісності функціонування окремих споруд зв'язку, засобів зв'язку та ліній зв'язку загального користування, а також центрів обробки даних;

— працівники зареєстрованих ЗМІ, радіо, телебачення, включених у перелік системотвірних, котрі залучені у виробництво та поширення інформаційної продукції.

Нагадаємо, що 21 вересня в Росії оголосили «часткову мобілізацію», що спричинило жваву реакцію в соцмережах та сатиричні відгуки від українських політиків.

Світлина — Суспільне. Крим

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1012
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду