detector.media
23.09.2022 16:00
Російських пропагандистів не мобілізуватимуть
Російських пропагандистів не мобілізуватимуть
У російському Міністерстві цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій пояснили, що IT-спеціалісти, зв'язківці та представники медіа отримають відстрочку від мобілізації.

Російське Мінцифри роз'яснило, хто отримає відстрочку від «часткової мобілізації», яку оголосив російський диктатор Путін. 

Згідно з повідомленням, це:

— співробітники акредитованих IT-компаній, залучених до розробки, розвитку, впровадження супроводу та експлуатації IT-рішень, або залучені до забезпечення функціонування інформаційної інфраструктури;

— співробітники операторів зв'язку, залучені до забезпечення стійкості, безпеки та цілісності функціонування окремих споруд зв'язку, засобів зв'язку та ліній зв'язку загального користування, а також центрів обробки даних;

— працівники зареєстрованих ЗМІ, радіо, телебачення, включених у перелік системотвірних, котрі залучені у виробництво та поширення інформаційної продукції.

Нагадаємо, що 21 вересня в Росії оголосили «часткову мобілізацію», що спричинило жваву реакцію в соцмережах та сатиричні відгуки від українських політиків.

Світлина — Суспільне. Крим

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY