Росіяни обстріляли Запоріжжя та влучили в телевежу

Росіяни обстріляли Запоріжжя та влучили в телевежу

22 Вересня 2022
2021
22 Вересня 2022
09:48

Росіяни обстріляли Запоріжжя та влучили в телевежу

2021
Окупанти випустили дев'ять ракет, що влучили, зокрема, в готель, підстанцію та телевежу.
Росіяни обстріляли Запоріжжя та влучили в телевежу
Росіяни обстріляли Запоріжжя та влучили в телевежу

Російські військові обстріляли Запоріжжя і передмістя, в тому числі зафіксоване влучання в телевежу. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

«Дев'ять ракет накрили Запоріжжя і передмістя. Російські нелюди випустили ракету в готель в центральному парку. Там суттєві руйнування, люди залишаються під завалами. Рятувальники працюють над розбором завалів та звільненням людей.

Також, як вже стало традиційно для російських терористів, влучили в електричну підстанцію. Південні громади Запорізького району зараз без світла. Є влучання і в телевежу», – написав він у телеграмі.

За наявною інформацією, постраждала не сама телевежа, а територія навколо неї. У місті є радіомовлення, проте спостерігаються перебої із телемовленням.

Нагадаємо, раніше мешканець Вінниччини отримав 5 років в'язниці за держзраду і заклики вдарити по телевежі.

Ілюстративне фото: zp.vgorode.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2021
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду