Серіал «Україна в огні 2»: вийшов 210 епізод

Серіал «Україна в огні 2»: вийшов 210 епізод

11 Вересня 2022
2790
11 Вересня 2022
10:12

Серіал «Україна в огні 2»: вийшов 210 епізод

2790
Найпопулярніша серед хвилинних серій — історія «Перероджена в огні» про народження дитини під обстрілами в Старобільську.
Серіал «Україна в огні 2»: вийшов 210 епізод
Серіал «Україна в огні 2»: вийшов 210 епізод

За сім місяців знято 210 епізодів серіалу «Україна в огні 2». Про це інформує команда проєкту, яка не називає своїх імен із міркувань безпеки.

У рамках серіалу вийшло близько 20 циклів. Один з них присвячено українським містам — Маріуполю, Чернігову, Херсону, Одесі, Харкову, Гостомелю, Охтирці. Також вийшли такі дотичні до російсько-української війни епізоди, як «Козацький драйв», «Україна — переможець», «Герої України», «Російські воєнні злочини», «Воєнна історія кохання» («Кохайтеся, чорнобриві»), «Бомби як вбивча російська культура», «Остання зйомка», «Врятуйте мою школу», «Все для перемоги», «ЄвроХвилина», «Народна душа».

Нагадаємо, cеріал запустили після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Його створюють переважно за матеріалами відеозаписів, які зробили очевидці подій. Серії «України в огні 2» щоденно виходять на YouTube, Fаcebook та Instagram.

Творча група позиціонує свій проєкт як продовження кіноповісті Олександра Довженка «Україна в огні». 

Фото: обкладинка одної із серій проєкту 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду