Олена Фроляк розповіла про День Незалежності в ефірі ICTV

Олена Фроляк розповіла про День Незалежності в ефірі ICTV

22 Серпня 2022
1034
22 Серпня 2022
19:14

Олена Фроляк розповіла про День Незалежності в ефірі ICTV

1034
Для урочистого ефіру команда телеканалу обрала слоган «День Незалежності з вірою в перемогу». Крізь усі сюжети проходитиме тема війни.
Олена Фроляк розповіла про День Незалежності в ефірі ICTV
Олена Фроляк розповіла про День Незалежності в ефірі ICTV

24 серпня глядачі загальнонаціонального марафону «Єдині новини» двічі побачать випуски ICTV. Про це в коментарі «Детектору медіа» розповіла керівниця інформаційної служби ICTV, телеведуча Олена Фроляк.

«У цей особливий день канали вирішили, що в ефірі мають бути всі незалежно від графіка, аби показати нашу єдність. Тому зробили, свого роду, калейдоскоп – спочатку один канал передає мовлення іншому, а той – третьому, і так по черзі, – коментує Олена Фроляк. – Через те, що всі будуть в ефірі, слот кожного каналу скоротився. Якщо раніше у нас слот був 6 годин, то тепер – три, ще й розділений навпіл. Тобто ми спочатку виступимо десь півтори години, потім матимемо перерву і ще раз вийдемо в ефір. Практично у всіх буде схожа ситуація: ми включатимемо регіони, передову, а також у всіх будуть студійні павільйони чи виїзні студії».

Для урочистого ефіру команда ICTV обрала слоган «День Незалежності з вірою в перемогу». Крізь усі сюжети проходитиме тема війни.

Перший сюжет ICTV для марафону до Дня Незалежності буде про те, що потрібно для перемоги. «А потрібна нам сильна армія, об’єднаний тил, чесна і прозора влада, економіка, що працює, допомога партнерів... І по всіх цих позиціях нам потрібна віра в перемогу», – каже ведуча загальнонаціонального марафону.

У другому сюжеті журналісти розкажуть, що під час війни українці зрозуміли самі про себе. «Ми беззастережно полюбили свою країну, – йдеться в концепції сюжету. – Ми зрозуміли, що вона нам дуже дорога. Ми зрозуміли, що незважаючи ні на що ми – єдині. Ми зрозуміли, що за цю країну готові битися. Ми полюбили свою мову, свою пісню. Ми зненавиділи росіян остаточно. Ми зрозуміли, що наші цифрові технології набагато на кілька кроків попереду, аніж у інших європейських країнах. Ми набагато краще пристосовані і стресостійкі. Ми вражаємо світ своєю хоробрістю і стійкість до перемоги».

У третьому сюжеті ICTV йтиметься про молодих хлопців і дівчат – героїв і ровесників Незалежності, які зараз на передовій.

Ще один матеріал журналісти присвятять темі волонтерства. У ньому йтиметься про людей, які допомагають в евакуації, зборах коштів на армію та постачає на фронт найнеобхідніше.

Нагадаємо, 24 серпня учасники марафону «Єдині новини» чергуватимуться в ефірі кожні півтори-дві години. Цього дня мовники матимуть в ефірі по два слоти. 

На «Суспільне Культура» у День Незалежності стартує другий сезон проєкту «Культові українці».
«1+1 media» анонсує спецпроєкт «Капсула часу», в межах якого збиратиме відеозвернення українців до самих себе через 5 років. Відео будуть оцифровані та стануть основою тематичного фільму, який презентують у 2027 році, з нагоди 36-ї річниці Незалежності. 24 серпня Алан Бадоєв в ефірі «Сніданку з 1+1» презентує новий тизер та саундтрек до документального фільму про війну під назвою «Довга доба». Також заплановані спеціальні ефіри.
«2+2» покаже проєкт «Загублений світ» та патріотичний серіал «Гвардія»

Телеканал «Еспресо» готує спеціальний проєкт «Війна за Незалежність». В ефірі каналу вийде цикл інтерв’ю з видатними людьми, які залучені в боротьбу за нашу Незалежність. Серед них військові, волонтери, митці, політики та інші лідери суспільної думки, з якими журналісти ведуть розмову про війну та про нову добу історії України.

Парламентський канал «Рада» привітає телеглядачів концертом та запросить до студії визначних українців. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1034
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду