До 24 серпня «Еспресо» випустить цикл інтерв’ю «Війна за Незалежність»

До 24 серпня «Еспресо» випустить цикл інтерв’ю «Війна за Незалежність»

11 Серпня 2022
1312
11 Серпня 2022
21:31

До 24 серпня «Еспресо» випустить цикл інтерв’ю «Війна за Незалежність»

1312
У святковий день телеканал мовитиме в режимі інформаційного марафону.
До 24 серпня «Еспресо» випустить цикл інтерв’ю «Війна за Незалежність»
До 24 серпня «Еспресо» випустить цикл інтерв’ю «Війна за Незалежність»

До Дня Незалежності телеканал «Еспресо» готує спеціальний проєкт «Війна за Незалежність». По це у коментарі «Детектору медіа» розповіла пресслужба каналу.

З 20 до 24 серпня в ефірі каналу вийде цикл інтерв’ю з видатними людьми, які залучені в боротьбу за нашу Незалежність. Серед них військові, волонтери, митці, політики та інші лідери суспільної думки, з якими журналісти ведуть розмову про війну та про нову добу історії України.

«Цього року 24 серпня – це не тільки День Незалежності. У день нашого великого свята виповнюється півроку від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Саме тому наш спецпроєкт називається “Війна за Незалежність”», – розповіла головна редакторка телеканалу Анастасія Равва.

На день Незалежності в ефірі каналу транслюватимуть інформаційний марафон. «На жаль, спланувати святковий ефір заздалегідь, як ми це робили раніше, неможливо. Цього дня продовжимо пильно стежити за тим, що відбувається в країні. А паралельно покажемо наш спецпроект», – каже головна редакторка.

Журналісти каналу готують також цикл сюжетів «про вражаючі факти та історії, що пов’язані з Україною та її новітніми героями». Також «Еспресо» покаже документальний відеопроєкт «10 Днів незалежності» про період, за яким стоїть ціла епоха боротьби за свободу.

«Широкомасштабна російська агресія, що почалася 24 лютого цього року – це лише черговий епізод тривалої російсько-української війни, в якій українці б’ються за свободу, гідність та Незалежність, – відзначила Анастасія Равва. – Російсько-українська війна триває вже багато століть, ми впевнені, що наше покоління побачить остаточну Перемогу України».

Нагадаємо, у червні в ефірі кананалу «Еспресо» відбулася прем’єра документального фільму Артема Шевченка «Маріуполь. Місто нескорених». Автор стрічки ставить собі за мету розкрити ключові  епізоди битви за Маріуполь, зокрема штурмову операцію на світанку 13 червня, проведену добровольцями «Азова».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1312
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду