Розпочав роботу обʼєднаний Мілітарі медіа центр

Розпочав роботу обʼєднаний Мілітарі медіа центр

18 Серпня 2022
1490
18 Серпня 2022
19:53

Розпочав роботу обʼєднаний Мілітарі медіа центр

1490
Він сприятиме роботі українських та іноземних журналістів які висвітлюють російсько-українську війну.
Розпочав роботу обʼєднаний Мілітарі медіа центр
Розпочав роботу обʼєднаний Мілітарі медіа центр

18 серпня на базі Міністерства оборони України стартував новий проєкт для ЗМІ – Мілітарі медіа центр. Про це повідомляється на сайті Міноборони.

«Центр має забезпечити просування єдиної інформаційної політики щодо відсічі збройної агресії Російської Федерації проти України. На це буде спрямована спільна інформаційна робота комунікаційних підрозділів силових відомств України. Разом, співпрацюючи і доповнюючи одне одного, ми зможемо дати обʼємнішу картину подій, що розгортаються на фронті», – сказала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

У складі Центру взаємодіятимуть представники комунікаційних підрозділів Міністерства оборони, Збройних Сил України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Управління державної охорони та Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Укроборонпрому.

Тут відбуватимуться брифінги, прес-конференції, інформування про поточні події за участі представників силових структур держави, дискусійні та експертні панелі, присвячені тематиці обороноздатності України.

Під час першої зустрічі в Мілітарі медіа центрі відбулося нагородження представників інформаційно-медійних структур Міноборони і Збройних Сил України. 

Як стало відомо у липні, Офіс президента України ухвалив рішення про створення єдиного інформаційного хабу. Як розповів очільник ОПУ Андрій Єрмак, мета проєкту – максимально швидко інформувати світову спільноту про ситуацію на фронті та використання техніки й озброєння, які українська армія отримує від західних партнерів.

Нагадаємо, в середині березня 2022-го розпочав роботу «Медіа Центр Україна», що має на меті допомогти іноземним медіа та журналістам висвітлювати перебіг російської агресії проти України.

20 лютого спільний оперативний пресцентр створили Міністерство культури та інформаційної політики, інформаційне агентство «Укрінформ» і Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Фото з сайту Міноборони

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1490
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду