Українське медіа про здоров’я Hubz запустило ютуб-канал

Українське медіа про здоров’я Hubz запустило ютуб-канал

2 Серпня 2022
2037
2 Серпня 2022
16:08

Українське медіа про здоров’я Hubz запустило ютуб-канал

2037
Також у рамках медіа планується запуск подкастів та блог-платформи.
Українське медіа про здоров’я Hubz запустило ютуб-канал
Українське медіа про здоров’я Hubz запустило ютуб-канал

Українське медіа про здоров’я Hubz запустило ютуб-канал. Про це головний редактор видання Ігор Тихолаз розповів у коментарі «Детектору медіа».

2 серпня на ютуб-каналі відбулась прем'єра – інтерв'ю з лікаркою, професоркою НМУ ім. Богомольця, психологинею та засновницею «Школи здорового та щасливого життя» Оленою Губською.

Як розповів головний редактор Hubz, великі інтерв'ю планують випускати на каналі щовівторка. Також періодично з'являтимуться менші формати: відеокоментарі з нагоди значних подій чи ситуацій, репортажі, поради експертів, рецепти здорового харчування, анонси тощо.

«Інтерв'ю плануємо записувати не тільки з лікарями – взагалі з усіма цікавими та відомим людьми, яким є що сказати з приводу профілактики здоров'я загалом. Режисери, спортсмени, медійні особи, військові, чиновники, представники НГО – усі, хто розуміє важливість нашої тематики і підтримує нашу місію. А наша місія – здорова українська нація, ось так, не менше:)

Це черговий етап реалізації нашого задуму – зробити Hubz мультимедійною платформою, яка допомагає людям зберігати та примножувати здоров'я. Реалізуємо крок за кроком: тексти, тепер відео, у процесі також подкасти», – зазначив Ігор Тихолаз.

Крім цього, в рамках проєкту вже цього місяця планують запустити блог-платформу. 

«Йдемо по шляху створення свого UGC. Власне, у нас вже є до десятка незалежних авторів-експертів (психологи, психоаналітики, терапевти та інші), які з нами співпрацюють з травня. Тож будуть створені персональні авторські сторінки і для них, і для майбутніх авторів. Надамо можливість висловити свої думки усім спеціалістам», – додав пан Ігор.

Нагадаємо, Hubz був заснований у 2019 році, його ідея належала експертці з питань громадського здоров’я Ользі Донцовій. Зараз вона є ведучою на ютуб-каналі Hubz і керує напрямком відеоконтенту.

У 2021 році відбулась певна реновація, яка стосувалась вебсайту та його редакційної політики. Була створена стратегія розвитку платформи, контентний об’єм. Після 24 лютого 2022-го Hubz зосередився на темі психологічної пiдтримки: ПТСР, стреси та розлади, депресія. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду