Росіянам заборонили читати «Страну.UA»

Росіянам заборонили читати «Страну.UA»

5 Червня 2022
3290
5 Червня 2022
19:05

Росіянам заборонили читати «Страну.UA»

3290
Регулятор обмежив доступ навіть до сайту про гастрономічені тури, який призупинив роботу на час війни.
Росіянам заборонили читати «Страну.UA»
Росіянам заборонили читати «Страну.UA»

Роскомнагляд додав до переліку заблокованих у РФ сайтів інтернет-видання «Страна.UA». Нагадаємо, цей медіаресурс був заблокований в Україні після введення санкцій.

У переліку є й інші сайти, повідомляє «Роскомсвобода».   

Під блокування також потрапили сайт United24 для збору благодійних пожертв на підтримку України, створений за ініціативи президента України Володимира Зеленського, та українські медіа Root Nation, «Мережа новин», «Вголос», «Свои Кривой Рог», AllNews.

«Роскомнагляд» обмежив доступ до проєкту Pravdamail.com, з якого надсилають листи про війну, і до сайту, де згадується український борщ, – Gastrotravel.club. Раніше його команда повідомила, що на час війни сайт призупиняє роботу.

Нагадаємо, 16 лютого президент Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 грудня 2021 року «Про внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Йдеться про санкції, запроваджені у серпні 2021 року проти Ігоря Гужви, Анатолія Шарія, Ольги Шарій та їхніх медіа.

Зокрема, провайдери мали заблокувати доступ до сайтів strana.ua, strana.news, strana.one, strana.digital, strana.today та інших адрес, за якими відкривалася «Страна.UA». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3290
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду