«Лабораторія форматів» пропонує 14 грантів для регіональних медіа

«Лабораторія форматів» пропонує 14 грантів для регіональних медіа

11 Травня 2022
1523
11 Травня 2022
15:08

«Лабораторія форматів» пропонує 14 грантів для регіональних медіа

1523
Учасникам пропонується чотири формати, з яких три можуть робити і радіостанції, і телеканали. Кожен грант на виробництво складатиме 55 тисяч грн.
«Лабораторія форматів» пропонує 14 грантів для регіональних медіа
«Лабораторія форматів» пропонує 14 грантів для регіональних медіа

Національна асоціація медіа оголосила конкурс в рамках проєкту «Лабораторія форматів», що реалізується за підтримки медійної програми Internews.

Команда «Лабораторії форматів» підготувала чотири формати, з яких три можуть робити і радіостанції, і телеканали. Загалом буде надано 14 грантів по 55 тисяч грн кожен. За ці кошти радіокомпанії мають виготовити 10 епізодів, а телекомпанії – п'ять. 

Зокрема пропонуються формати:

  • «Близько до серця». Радіо/телеформат. Формат про психологічну підтримку людей, мобілізаційну свідомість, агресію, окупацію, евакуацію і все те, що українці можуть дуже близько брати до серця. 
  • «Я повернусь». Радіоформат про те, як війна роз’єднала закохані пари. Ведучі озвучують листування закоханих, які передають емоції та переживання, що пережили пари під час війни.
  • «Нові правила». Радіо/телеформат. Експерти в студії аналізують, які зміни принесла у життя українців війна, які уроки треба винести з неї, які з’явилися нові правила поведінки, нові реакції, нові суспільні договори.
  • «Країна мрій». Радіо/телеформат про життя після перемоги з практичними порадами про входження у довоєнне життя. Під час кожної програми окремі спеціалісти розповідають про те, як налагодити життя, бізнес, соціальні зв’язки.

Для переможців кокнурсу експерти «Лабораторії форматів» проведуть тренінги, щоб пояснити творчі, технічні та організаційні особливості виробництва.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно до 20 травня 2022 року надіслати на електронну адресу ftt.fvn@gmail.com пакет скан-копій документів, з підписом та печаткою:

  • заповнену заявку
  • бюджет на виробництво програм (в довільній формі);
  • мотиваційний лист (у довільний формі).

Заявки будуть оцінені проєктною командою до 30 травня 2022 року на основі критеріїв:

  • наявність відповідної мотивації – 20%
  • наявність необхідної команди та ресурсів – 20%
  • обґрунтованість бюджету – 20%
  • наявність релевантного досвіду – 20%
  • причетність до мережі членів НАМ – 20%.

Ілюстрація: НАМ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1523
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду