Національна асоціація медіа надасть 12 грантів на теле- та радіопроєкти

Національна асоціація медіа надасть 12 грантів на теле- та радіопроєкти

3 Лютого 2022
1347

Національна асоціація медіа надасть 12 грантів на теле- та радіопроєкти

1347
Переможців, які будуть втілювати чотири формати, оберуть на основі конкурсу.
Національна асоціація медіа надасть 12 грантів на теле- та радіопроєкти
Національна асоціація медіа надасть 12 грантів на теле- та радіопроєкти

Національна асоціація медіа та Медійна програма Internews оголосили четвертий конкурс «Лабораторія форматів», про що повідомили пресрелізом.

Учасникам пропонують три телевізійні та один радійний формат, для кожного оберуть по три переможці. Зрештою 12 медіакомпаній отримають грант і втілять нові проєкти.

Серед запропонованих форматів:

«Записки з реанімації» – цикл телевізійних інтерв’ю з елементами документалістики, історії-сповіді людей, які опинились у реанімації через COVID-19. Хронометраж кожної програми – 10 хв., 10 випусків. Сума гранту – 65 000 грн.

«Нові друзі» – соціальний реаліті-серіал про подолання перешкод, просування толерантності та інклюзивного підходу в українському суспільстві. Це програми про дітей з інвалідністю, які відпочивають у звичайних оздоровчих таборах. Хронометраж кожної програми – 25 хв., 4 серії. Сума гранту – 70 000 грн.

«Знайди мене, якщо зможеш!» – інтелектуально-розважальна гра на розвиток критичного мислення у школярів. Протягом 45 хвилин учні мають пройти квест і дати правильну відповідь на 10 запитань, щоб розшукати свого вчителя або вчительку. Хронометраж кожної програми – 45 хв., 4 випуски. Сума гранту – 70 000 грн.

«Молоді&Круті» – соціально-розважальне радіошоу про підсилення суспільної ролі молоді. За задумом, 10 хлопців і дівчат, які хочуть влаштуватися на роботу, за одну хвилину мають переконати керівників найняти їх. Натомість отримують реальний фідбек та, можливо, пропозицію роботи. Хронометраж кожної програми – 10 хв., 10 випусків. Сума гранту – 40 000 грн.

Детальний опис форматів можна подивитись тут.

Для участі в конкурсі потрібно до 18 лютого 2022 року надіслати на ftt.fvn@gmail.com скан-копії документів із підписом та печаткою: заповнену заявку, бюджет на виробництво та мотиваційний лист (у довільній формі). 

Заявки будуть оцінені проєктною командою до 25 лютого 2022 року.

Ілюстрація: unsplash

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду