Телеканал «Еспресо» транслюватиме програму «Час-Time»

Телеканал «Еспресо» транслюватиме програму «Час-Time»

26 Березня 2022
1533
26 Березня 2022
17:16

Телеканал «Еспресо» транслюватиме програму «Час-Time»

1533
В ефірі «Еспресо» триває інформаційний телемарафон, що висвітлює ситуацію в Україні та світі. Марафон «Єдині новини» транслюють в ефірі у денному і вечірньому прайм-таймі.
Телеканал «Еспресо» транслюватиме програму «Час-Time»
Телеканал «Еспресо» транслюватиме програму «Час-Time»

Програма «Час-Time» «Голосу Америки» виходитиме в ефірі «Еспресо». Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Перший випуск транслюватимуть у понеділок, 28 березня. Переглянути «Час-Time» можна буде з понеділка по п’ятницю о 22:30.

За форматом, «Час-Time» – щоденна 15-хвилинна інформаційна програма про події у світі, життя в Америці та американсько-українські відносини. Тривалий період «Час-Тime» виходить на 5 каналі щодня о 22:00 за Києвом. Зараз канал приєднався до спільного марафону «Єдині новини».

Нагадаємо, в ефірі «Еспресо» триває інформаційний телемарафон, що висвітлює ситуацію в Україні та світі. Марафон «Єдині новини» транслюють в ефірі у денному і вечірньому прайм-таймі. Також на «Еспресо» транслюються програми інших українських та іноземних телеканалів. Зокрема, це прямі включення кореспондентів «UA: Суспільне» з оперативною інформацією про ситуацію в регіонах України. Щобудня о 10:00 в ефір виходить програма «Разом/Beraber» – спільний проєкт телеканалів «Еспресо» та АТR. Також щодня о 18:00 транслюється інформаційно-аналітична програма «Свобода Live» виробництва «Радіо Свобода».

«В цей надзвичайно складний та відповідальний час дуже важливо давати повну, якісну, перевірену інформацію та аналітику як стосовно подій в Україні, так і міжнародного життя. Тому ми вдячні колегам та партнерам з інших телеканалів за співпрацю та допомогу», — прокоментувала директорка телеканалу «Еспресо» Катерина Єрмолович.

Ілюстрація: слайд «Час-Time» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1533
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Garina
743 дн. тому
Я вимагаю повернути Еспресо, там працюють професійні
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду