Микола Вересень став ведучим марафону на «Еспресо»

Микола Вересень став ведучим марафону на «Еспресо»

30 Березня 2022
5461
30 Березня 2022
12:37

Микола Вересень став ведучим марафону на «Еспресо»

5461
Він працює ведучим інформаційного марафону з п’ятниці по неділю.
Микола Вересень став ведучим марафону на «Еспресо»
Микола Вересень став ведучим марафону на «Еспресо»

Микола Вересень став ведучим інформаційного марафону на телеканалі «Еспресо». Про це в інтерв'ю «Детектору медіа» розповіла виконувачка обов’язків головного редактора телеканалу Анастасія Равва.

Вона зазачила, що загалом марафон випускають три редакторські та три режисерські групи, які працюють позмінно. Ведучі мають свій окремий графік.

«На новинах працюють Ірина Коваль та Віталій Бакуменко. Інформаційні студії ведуть пари ведучих – Віталій Портников та Марія Гурська, Єгор Чечеринда та Анна Валевська, Христина Яцків та Антін Борковський. Нещодавно до нашої команди долучився Микола Вересень. Він працюватиме ведучим інформаційного марафону з п’ятниці по неділю», – розповіла Анастасія Равва.

За її словами, на сьогодні ефір телеканалу «Еспресо» та роботу диджитал-платформ забезпечують близько 300 співробітників, половина з яких працює дистанційно.

Нагадаємо, з першого дня повномасштабної війни з Росією канал «Еспресо» переформатував своє мовлення на цілодобовий інформаційний марафон. Оскільки офіційних пропозицій долучитися до створення спільного телемарафону «Єдині новини» канал не отримав, то робив свій, частково транслюючи й спільний (від 5 до 11 годин на добу).

Після того, як президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 березня 2022 року «Щодо реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану», «Еспресо» 12 годин ретранслює спільний телемарафон. Решту ефіру транслює власний. Наразі «Єдині новини» транслюються щодня з 11:00 до 15:00 та з 23:00 до 07:00.

Фото: ДМ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5461
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду