detector.media
26.03.2022 17:16
Телеканал «Еспресо» транслюватиме програму «Час-Time»
Телеканал «Еспресо» транслюватиме програму «Час-Time»
В ефірі «Еспресо» триває інформаційний телемарафон, що висвітлює ситуацію в Україні та світі. Марафон «Єдині новини» транслюють в ефірі у денному і вечірньому прайм-таймі.

Програма «Час-Time» «Голосу Америки» виходитиме в ефірі «Еспресо». Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Перший випуск транслюватимуть у понеділок, 28 березня. Переглянути «Час-Time» можна буде з понеділка по п’ятницю о 22:30.

За форматом, «Час-Time» – щоденна 15-хвилинна інформаційна програма про події у світі, життя в Америці та американсько-українські відносини. Тривалий період «Час-Тime» виходить на 5 каналі щодня о 22:00 за Києвом. Зараз канал приєднався до спільного марафону «Єдині новини».

Нагадаємо, в ефірі «Еспресо» триває інформаційний телемарафон, що висвітлює ситуацію в Україні та світі. Марафон «Єдині новини» транслюють в ефірі у денному і вечірньому прайм-таймі. Також на «Еспресо» транслюються програми інших українських та іноземних телеканалів. Зокрема, це прямі включення кореспондентів «UA: Суспільне» з оперативною інформацією про ситуацію в регіонах України. Щобудня о 10:00 в ефір виходить програма «Разом/Beraber» – спільний проєкт телеканалів «Еспресо» та АТR. Також щодня о 18:00 транслюється інформаційно-аналітична програма «Свобода Live» виробництва «Радіо Свобода».

«В цей надзвичайно складний та відповідальний час дуже важливо давати повну, якісну, перевірену інформацію та аналітику як стосовно подій в Україні, так і міжнародного життя. Тому ми вдячні колегам та партнерам з інших телеканалів за співпрацю та допомогу», — прокоментувала директорка телеканалу «Еспресо» Катерина Єрмолович.

Ілюстрація: слайд «Час-Time» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY